Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2007. május 27.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2007.május 27 június 3.

VASÁRNAP: 10: Elsőáldozókért

HÉTFŐ: 10: Orbán Viktor és családjáért

KEDD: 19:

CSÜTÖRTÖK: 19:

SZOMBAT: 19: + Nagyszülők, Szülők és Ferenc testvérért

VASÁRNAP: 8.30: + Asztalos András és neje Ilona

Holnap, pünkösdhétfőn tíz órakor lesz a szentmise.

Szombaton este 8 órakor jótékonysági orgonahangverseny lesz templomunkban a Búzaszem Iskola javára. Közreműködik: Marozsi Ferenc koncertorgonista. A részletes műsort a hirdető táblán olvashatják az érdeklődők. Mindenkit szeretettel várunk. Ehhez kapcsolódik az ismételt kérés a Búzaszem Iskola felépítésére gyűjtést szervezünk a Ferenciek terén a nyári hónapokban. Kedden, Csütörtökön és Szombaton állnánk ki a térre, úgy amikor a templomunk javára gyűjtöttünk. Nagyon kérem, hogy aki tud egy-egy napot vállalni, az iratkozzék fel a sekrestyében.

A váci egyházmegyei találkozóra, kérem, hogy minél előbb jelentkezzenek, akik el szeretnének jönni, mert nekem jelenteni kell a létszámot a szervezőknek. Jelentkezni a sekrestyében lehet, 2000 forint befizetésével.

A mai vasárnappal véget ért a képviselőtestület mandátuma. A Püspök úr rendelkezése szerint egy éves átmeneti időszakban, két bizottságból álló gondokság segíti a plébános munkáját az egyházközségben. A gazdasági bizottság tagjai: Bednárik László, Bea István és Schottner István. A lelkipásztori bizottság tagjai: Pásztor Miklós, Szabó Miklósné és Baracskai Ferencné.

Tisztelettel kérem, hogy az igekártyákat hozzák vissza a testvérek, hogy minden vasárnap tudjuk osztani és így mindenkihez eljusson Jézus üzenete.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések