Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2007. szeptember 16.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2007. Szeptember 16 23.

VASÁRNAP: 8.30: + Pádár szülőkért

KEDD: 19: élő és + hozzátartozókért

CSÜTÖRTÖK: 19: + Édesanyáért

SZOMBAT: 19: + Lacikáért

VASÁRNAP: 8.30: + Szülők és gyermekekért

Kedden este 7 órakor indul a Katekumen csoport az alsógödi közösségi házban. Azokat várjuk szeretettel, akik valamelyik szentséget még nem kapták meg, illetve érdeklődnek vallásunk tanítása iránt.

Csütörtökön este a szentségimádás után lelki est lesz a Búzaszem Iskola szülei számára, de szeretettel várjuk egyházközségünk híveit is ide a templomba. A plébános atya szeretné, ha az iskolai lelki programokba bekapcsolódnának a hívek is, és fordítva is, az egyházközség programjaiba bekapcsolódnának az Iskola szülei, gyerekei is. Ezáltal közelebb kerülne egymáshoz az Iskola és az Egyházközség.

Szombaton este 6 órára a fiatalokat várjuk a plébániára, ifjúsági hittanra.

Még ezen a héten lehet jelentkezni a Váci Egyházmegye zarándoklatára, mely Sárospatakra lesz, október 27-én. Az útiköltséget, mely 3000 forint, a jelentkezésnél kell befizetni a sekrestyében.

Ezen a héten van Budapesten a városmisszió, különböző érdekes programokkal. Aki tud, kapcsolódjék be, illetve hallgassa a Mária rádiót, mely minden nap közvetíti a programokat.

Október 20-án Szombaton 9 órától egy keresztény optikus ingyenes szemvizsgálatot végez a közösségi házban. Aki szeretné megvizsgáltatni a szemét, az iratkozzék fel a sekrestyében. Bővebb információ a hirdető táblán olvasható.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések