Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2007. szeptember 2.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2007.szeptember 2 9.

VASÁRNAP: 8.30: Kovács család + tagjaiért és Gergőért

KEDD: 19:

CSÜTÖRTÖK: 19:

SZOMBAT: 18:

VASÁRNAP: 8.30:

Szombaton este 7 órakor templomunkban jótékonysági irodalmi est lesz, melyen Lengyel György mond verseket. Mindenkit szeretettel hívunk, aki szereti a szép verseket. A nagylelkű adományokat a Búzaszem iskola felépítésére fordítjuk. Ezért a szentmise kivételesen 6 órakor fog kezdődni, melyen megtartjuk tanévnyitó Veni Sancténkat. A Szentlélek Isten segítségét kérjük az új tanítási évre, amely elkezdődött. Új hitoktató, Tőkés Anna fog tanítani a Huzella Iskolában, és a Búzaszem Iskolában is. A hittan órák pontos rendjét tőle kérdezzék a szülők és a gyermekek. Az első osztályos gyermekeket be kell íratni hitoktatásra. Beíratási lapot is a hitoktató fog adni a szülőknek, akik kérik az első szülői értekezleten. A vallási életünkhöz a hittan mellett a vasárnapi szentmise is hozzá tartozik. Erről se feledkezzenek meg a kedves szülők. Azt szeretném, ha az egyházközség és a Búzaszem iskola szülei, gyermekei közelebb kerülnének egymáshoz azáltal is, hogy ugyanarra szentmisére járnának szombaton este. A két iskola elsőáldozásra készülő gyermekeinek is közös lesz a hittanórájuk, Kedden és Csütörtökön.

Az idén is elindítjuk a katekumen csoportot, azok részére, akik valamelyik szentségben még nem részesültek, vagy szeretnék jobban megismerni hitünket, vallásunkat. Szeptember 18-án, Kedden este 7 órakor lesz az első találkozó az alsógödi közösségi házban.

Az országos kórút állomásaként jövő vasárnap este kis Szent Teréz ereklyéi a váci székesegyházba érkeznek. Este 6 órakor lesz az ereklye fogadása és egész este programok lesznek az ereklye előtt. Hétfőn 11 órakor Püspöki nagymise keretében lesz a búcsúztatása. Aki tud, vegyen részt ezeken a programokon.

A héten a szokott időben meg lesznek tartva a szentmisék, csak még miseszándék nincsen felvéve.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések