Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2007. szeptember 9.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2007. Szeptember 9 16.

VASÁRNAP: 8.30: + Bánhalmi Gyula és Gyuláné

KEDD: 19: NINCS SZENTMISE!

CSÜTÖRTÖK: 19: + Edit és élő gyermekeiért

SZOMBAT: 19: + Edit gyermekért

VASÁRNAP: 8.30: + Pádár szülőkért

Kedden este fél hatkor Karitász gyűlés lesz a plébánián. Minden tagot szeretettel várnak.

Kedden este nem lesz szentmise!

Csütörtökön, 13-án a fatimai imaórát 18 órakor kezdjük. A szentmise után, pedig csendes szentségimádás, ahogy minden csütörtök este, egyházközségünk és hazánk erkölcsi megújulásáért.

A Felvidékiek Köre Pénteken 17 órakor tartja következő találkozóját a József Attila Művelődési Házban. Meghívókat el lehet vinni a kisasztalról. A Felvidékről kitelepítettek emlékmiséje lesz, a 60. Évforduló emlékére, Szeptember 30-án 10 órakor az alsógödi templomban.

Jövő vasárnap lesz a váci Hétkápolnai búcsú. Amennyiben nem esik az eső, akkor a gyalogos zarándoklat 7 órakor indul innen a templomtól. Hozsanna imakönyvet hozzanak magukkal, hogy tudjunk együtt énekelni.

Még lehet jelentkezni a Sárospataki zarándoklatra, mely október 27-én lesz, Árpádházi Szent Erzsébet tiszteletére. Az útiköltség 3000 forintba kerül, melyet a jelentkezéskor kell fizetni a sekrestyében.

Az idén is elindítjuk a katekumen csoportot, azok részére, akik valamelyik szentségben még nem részesültek, vagy szeretnék jobban megismerni hitünket, vallásunkat. Szeptember 18-án, Kedden este 7 órakor lesz az első találkozó az alsógödi közösségi házban.

Jövő évi naptárak és kalendáriumok vásárolhatók a sekrestyében.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések