Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2007. november 4.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2007.november 4 11.

VASÁRNAP: 8.30: + Telek szülőkért

KEDD: 16.30: + Mladek László tem. 17: élő és + hozzátartozókért

CSÜTÖRTÖK: 17: + Bánhalmi Gyula és Gyuláné

SZOMBAT: 17: + Gábor

VASÁRNAP: 8.30: élő Ilona

Szombaton este 7 órakor komolyzenei hangverseny lesz a felsőgödi katolikus templomban, környékbeli kórusok vendégszereplésével. Várjuk szeretettel az alsógödi testvéreket is.

Jövő vasárnap délelőtt 10 órakor elkezdjük a karácsonyi pásztorjáték próbákat itt a templomban. Azokat a gyermekeket várom szeretettel, akik szeretnének szerepelni a pásztorjátékban és Szenteste délutánján, az előadás idején, Gödön lesznek.

November 17-én Szombaton este 18 órakor jótékonysági előadás keretében Faragó Laura népdalénekes önálló estje lesz templomunkban. Az előadás címe: Asszonysorsok a magyar népköltészetben, a bölcsőtől a sírig. Adományokat a Búzaszem Iskola felépítésére fordítjuk. A padokra kihelyezett cédulákat el lehet vinni.

Ismét közeledünk az esztendő végéhez. Ezért felhívom azok figyelmét, akik még nem fizettek egyházi hozzájárulást, azok most tegyék meg, ne maradjon az utolsó napokra.

Jövő vasárnap, a szentmise után a közösségi teremben átvehetők az elkészült szemüvegek, amiket rendeltek a testvérek a szemvizsgálatkor.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések