Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2007. december 16.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2007.december 16 23.

VASÁRNAP: 8.30: + Ferenc

KEDD: 7:+ Szülők és Nagyszülőkért

CSÜTÖRTÖK: 7: + Anna

SZOMBAT: 17: + József, Jolán és Pál

VASÁRNAP: 8.30: + Édesapáért

Ma délután 4 órakor a már hagyományos karácsonyi koncert lesz a felsőgödi templomban, a Munkásdalkör szervezésében. Közreműködnek: a felsőgödi templom ifjúsági énekkara és a Szent Imre kórusa. Mindenkit szeretettel várunk.

Pénteken délelőtt 8 órától szeretnénk nagytakarítást rendezni a templomban. Ehhez kérjük a kedves testvérek segítségét. Szombaton délután 15 és 17 óra között gyónási lehetőség azoknak, akik még nem végezték el karácsonyi gyónásukat. Főleg a gyermekeket várja a plébános atya.

Jövő vasárnap az esti szentmisén az Olgyai család ének és zenekara vendégszerepel a felsőgödi templomban. A szentmise után karácsonyi hangversenyt adnak. Most megjelent könyvüket, CD lemezzel együtt, meg lehet vásárolni a sekrestyében.

Kérem, hogy jelentsék a hozzátartozók azokat az idős és beteg testvéreket, akik nem tudnak templomba jönni. Péntek délelőtt felkeresem őket otthonaikban, hogy ők is elvégezhessék karácsonyi gyónásukat, áldozásukat.

Lehet beíratni a jövő évi szentmiséket azoknak, akik már rendezték az idei önkéntes megajánlásukat. Aki még nem fizette be, megteheti a sekrestyében.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések