Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2007. december 2.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2007. December 2 9.

VASÁRNAP: 8.30: + István, Margit, Erzsébet szülőkért

KEDD: 7:élő és meghalt hozzátartozókért

CSÜTÖRTÖK: 7: Bánhalmi Gyula és Gyuláné

SZOMBAT: 17: + Szülőkért

VASÁRNAP: 8.30: + Szülőkért és gyermekekért

A mai vasárnappal új egyházi év kezdődik. Ez az év a Biblia éve lesz. Ezért most ünnepélyesen kihelyezzük a Bibliát, Isten üzenetét ide az oltár mellé. Figyelmeztessen mindnyájunkat arra, hogy ne múljék el nap anélkül, hogy ne olvastunk volna belőle. Legyen ott az ágyunk mellett és legalább este, imádkozás közben egy részt olvassunk el.

Az adventi időben Kedden és Csütörtökön reggel 7 órakor Roráte misét mondunk. Hozzuk meg az áldozatot Jézusért és jöjjünk minél többen ezekre a szentmisékre. Csütörtökön a szentségimádás fél hatkor meg lesz tartva.

Jövővasárnap az esti szentmise után, 18 órakor jótékonysági est keretében Szabó Taylor István pánsípművész ad koncertet a felsőgödi katolikus templomban. Az est bevétele a Búzaszem Iskola felépítésére lesz felhasználva. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

December 11-én Kedden este 7 órakor az alsógödi közösségi házban kerül megrendezésre Ferkó Zoltán: Kerékpárral a moldvai magyar miséért című könyvének a bemutatója. Bővebb információt a hirdetőtáblán olvashatnak a testvérek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Ismételten kérem, hogy jelezzék a testvérek, ha keresztény újságok megredelésében változást eszközölnek. Akár megrendelik, akár lemondják valamelyik újságot a sekrestyében jelezzék.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések