Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2008. január 6.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2008. Január 6 13.

VASÁRNAP: 8.30: élő Attila

KEDD: 17: + Szivós LászlónéMária

CSÜTÖRTÖK: 17: élő és + családtagokért

SZOMBAT: 17: + Szülőkért és gyermekért

VASÁRNAP: 8.30: + Éváért és családjáért

Ma Vízkereszt ünnepe van, a szentmisén vizet szenteltünk, melyből mindenki vihet otthonába.

Csütörtök este 6 órakor, a szentségimádás után, folytatódik a Biblia kör a plébánián. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk.

Pénteken este 18 órakor rendezzük a Biblia éve alkalmából az első előadást az alsógödi közösségi házban. Meghívott vendég: dr. Tarjányi Béla biblikus professzor, a Szent Jeromos Bibliatársulat vezetője. Szeretettel várjuk a testvéreket.

Lehet befizetni a keresztény újságok ez évi díját, a sekrestyében vagy a plébánián. Az Új Ember: 6500 Keresztény élet: 6000 Adorémus: 4300Ft. Természetesen félévet is lehet fizetni.

Az idén nagyon rövid lesz a farsangi idő, hiszen egy hónap múlva már kezdődik a nagyböjt. Ezért már most hirdetem, hogy a farsang utolsó szombatján, február 2-án, jótékonysági keresztény bált rendezünk a Búzaszem Iskola javára, a Zöldfa étteremben. Belépőjegyeket már lehet vásárolni 3000 forintos áron a sekrestyében illetve a plébánián. Ez tartalmazza a vacsorát, de az ital fogyasztást nem. Szintén az Iskola felépítésére lehet vásárolni téglajegyeket a bálon, de az előbb említett helyeken is.

Jövővasárnap a fatimai imaórát 17 órakor kezdjük.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések