Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2008. április 27.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2008. Április 27 május 4.

VASÁRNAP: 8.30: élő Ferenc

KEDD: 19: + Bánhalmi Gyula és Gyuláné

CSÜTÖRTÖK: 19: + Násfai Jolán

SZOMBAT: 19: + Jávorszky szülőkért

VASÁRNAP: 8.30: + Károly

Holnap, Hétfőn este 6 órakor a gödi Piarista Szakiskola lakossági fórumot tart az iskola bővítésével kapcsolatban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak az iskola ebédlőjébe.

Csütörtökön május 1-e. a hagyományos majálisunkat idén is megtartjuk a felsőgödi testvérekkel együtt a felsőgödi focipályán. A szintén hagyományos gulyásebédhez tányért és evőeszközt hozzanak magukkal.

Május hónapban azokon a napokon, amikor szentmise van, este fél hétkor lorettoi litániát imádkozunk a Szűzanya tiszteletére. Vegyünk részt minél többen ezeken az imaalkalmakon, kifejezve szeretetünket a Szűzanya iránt.

Országos jubileumi zarándoklat a 150 éves Lourdesba különvonattal, május 26-31. Részvételi díj 98.500 forint plussz kusett felár. Bővebb információ a hirdető táblán olvasható. Illetve a plébánián kérhető.

Megjelent az Adoremus Junior gyerekeknek és fiataloknak. Minta példány a sekrestyében megtekinthető és ott is lehet megrendelni.

Ismét közeledik egy időpont, amikor a személyi jövedelemadót be kell vallani. Ne feledkezzetek el a kétszer 1 felajánlásáról. Azok is tegyék ezt meg, akiknek nincs adójuk, mert az egyházak a bevallások száma szerint kapják a kiegészítő támogatást. A kisasztalról elvihetők a nyomtatványok és a boríték is.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések