Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2008. szeptember 28.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA, ALSÓGÖD HIRDETÉS 2008. szeptember 28 október 5.

VASÁRNAP: 8. 30: + Margit, Lajos szülők és gyermekeikért KEDD: 19. 00:

CSÜTÖRTÖK: 19. 00: + Kálmán és Terézért

SZOMBAT: 19. 00: + Felföldi József és családtagokért

VASÁRNAP: 8. 30: + nagyszülőkért

Ettől a héttől módosult a plébániai irodai ügyelet ideje: KEDDEN és SZERDÁN tartunk ügyeletet 9. 00 12. 00 és 14. 00 - 17. 30-ig. Tehát, ezentúl NEM CSÜTÖRTÖKÖN van a plébániai irodai ügyelet!

A középiskolás hittan minden csütörtökön 18. 30-kor kezdődik a plébánián.

Pénteken első péntek lesz. Imádkozzunk ágyban fekvő betegeinkért!

Október hónapban az eddig megszokott rend szerint lesz a rózsafüzér ájtatosság.

Szombaton október 4-én esőcsatorna tisztítást szervezünk a templomhoz. Szeretettel várjuk a segíteni tudó férfi testvéreket!

Szombaton október 4-én lesz az országos ifjúsági Nagymarosi Találkozó, amelyre szeretettel hívjuk a fiatalokat! A program 9. 00-kor kezdődik, további részletek a hirdetőtáblán elhelyezett plakáton találhatók.

Október 11-én szombaton kerékpáros kirándulást szervezünk Vácra. Szeretettel várjuk a biciklizni vágyókat 14. 30-ra, Felsőgöd határába, a kerékpárútra az utolsó házakhoz, mielőtt az út fölmegy a gátra! Ha komoly esőzés lesz, a túra elmarad.

Október 7-e, keddtől módosul a miserend. A szentmisék este 18. 00-kor fognak kezdődni. Tehát kedden, csütörtökön és szombaton 18. 00-kor lesznek a szentmisék. Nem 19. 00 és nem 17. 00-kor! A vasárnapi szentmise ideje nem változik.

Szeretettel hirdetjük, hogy azoknak a testvéreknek tudjuk a csecsemőkorú gyermekeiket megkeresztelni, akik példamutató keresztény életük alapján tiszta szívvel igent tudnak mondani gyermekeik katolikus keresztény nevelésére. Tehát egyházi házasságban élnek vagy így szeretnének élni, vagy egyedülállóak, és rendszeres templomba járók. Továbbá a keresztszülők is egyházi házasságban élők vagy egyedül élők, templomba járó, katolikus vallásúak legyenek. Keresztszülőt választani azonban nem kötelező. Gyermekeink keresztelése nem pusztán szokás vagy illem kérdése, hanem egy felelősségteljes isteni ajándék, szentség!

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések