Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2008. november 2.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA, ALSÓGÖD HIRDETÉS 2008. november 2 - 9.

VASÁRNAP: 8. 30: a Mikesy család + tagjaiért

KEDD: 18. 00: + Bánhalmi Gyula és Gyuláné

CSÜTÖRTÖK: 18. 00: élő és + hozzátartozókért

SZOMBAT: 18. 00: + Katalin, Jenő szülők és gyermekeikért

VASÁRNAP: 8. 30: élő Ilonáért

Pénteken első péntek lesz. Imádkozzunk ágyban fekvő betegeinkért!

Szombaton november 8-án, 18. 00-kor, Szent Imre ünnepe alkalmából egyházzenei áhítat lesz a felsőgödi templomban a kemencei plébánia Deo gratias kórusa, Homoki Gábor és Kristóf Szabina, valamint templomunk Szent Imre kórusa közreműködésével. A Biblia Évéhez kapcsolódva elsősorban bibliai ihletésű egyházzenei művek fognak elhangzani. A hangversenyre mindenkit szeretettel várunk!

Ugyancsak szombaton november 8-án a Belépés családostul program keretében téli gyalogtúrát szerveznek. További részletek a hátul elhelyezett szórólapokról tudhatók meg.

Jövő vasárnap a 8. 30 órai szentmisét a plébános atya fogja tartani. Jelenits tanár úr ugyanebben az időben Felsőgödön mond szentmisét.

A Gödöllői Premontrei Szent Norbert Gimnázium, Egyházzenei Szakközépiskola és Diákotthon felvételt hirdet a következő tanévre. További részletek a sekrestyében tudhatók meg.

A Fóti Általános Iskola és Gimnázium felvételt hirdet a következő tanévre. Ezzel kapcsolatban nyílt napokat tart november 11. és 12-én. További részletek a sekrestyében tudhatók meg.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések