Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2008. november 30.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA, ALSÓGÖD HIRDETÉS 2008. november 30 december 7. Advent 1. vasárnapja

VASÁRNAP: 8. 30: + Andrásért

KEDD: 7. 00: + Jánosért

CSÜTÖRTÖK: 7. 00: élő és + hozzátartozókért

SZOMBAT: 18. 00: élő Zsolt édesapáért

VASÁRNAP: 8. 30: az Adorján család + tagjaiért

Adventi időszakban a hétköznapi roráte szentmisék kedd, csütörtök 7. 00-kor lesznek.

Pénteken első péntek lesz. Imádkozzunk ágyban fekvő betegeinkért!

Szintén pénteken december 5-én Felsőgödön, az esti szentmise után, 19. 00-kor a Bozóky Gyula Alapítvány által szervezett filmklub lesz a felsőgödi templomban. A megtekintésre kerülő film címe: A gyermek, akit Jézusnak hívtak A titok . Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Jövő szombaton december 6-án 9. 00 16. 00-ig adventi lelki napot tartunk a templomban és a plébánián. A nap programja: elmélkedés, kiscsoportos beszélgetés, szentmise, közös szendvicses ebéd, szentségimádás, gyónási lehetőség. Kérjük, hogy mindenki hozzon magával egy-két szendvicset, gyümölcsöt! Mindenkit, aki lelkileg is szeretne készülni a karácsonyra, szeretettel várunk!

Ugyancsak jövő szombaton december 6-án 9. 00 tól nyílt napot rendez a váci Piarista Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a piarista atyák!

Tekintettel a Biblia Évére, minden hónapban egy biblia versről való elmélkedést ajándékozunk a testvéreknek. Ezek az úgynevezett Élet Igéje lapok hátulról elvehetőek. A decemberi hónap igéje szintén Lukács evangéliumából való: Ne az én akaratom teljesüljön, hanem a tiéd. Lk 22, 42

December 11-én csütörtökön 19. 00-kor az alsógödi plébánia épületében a Búzaszem Általános Iskola tájékoztatót tart az új iskola építéséről és a jövő tanévről.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések