Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2008. november 9.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA, ALSÓGÖD HIRDETÉS 2008. November 9 - 16.

VASÁRNAP: 8. 30: élő Ilonáért

KEDD: 18. 00: a Molnár és a Bánhalmi család + tagjaiért

CSÜTÖRTÖK: 18. 00: a Csöbi és a György család + tagjaiért

SZOMBAT: 18. 00: a Polgárdi és a Király család élő és + tagjaiért

VASÁRNAP: 8. 30: a Nagy és a Fekete család élő és + tagjaiért

Csütörtökön november 13-án, 17. 00-kor kezdődik a fatimai imaóra a templomban.

Szombaton november 15-én, 16. 30-kor a Felsőgödi Munkás Dalkör fennállásnak 85. Évfordulója alakalmából ünnepi hangversenyt és kórustalálkozót tart templomunkban. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

November 22-én szombaton egyházmegyei régiós ifjúsági találkozó lesz az alsógödi plébánián. Várjuk és hívjuk a 7. 8. osztályos, a középiskolás és a felnőtt fiatalokat!

A Gödöllői Premontrei Szent Norbert Gimnázium, Egyházzenei Szakközépiskola és Diákotthon felvételt hirdet a következő tanévre. További részletek a sekrestyében tudhatók meg.

A Fóti Ökumenikus Általános Iskola és Gimnázium felvételt hirdet a következő tanévre. Ezzel kapcsolatban nyílt napokat tart november 11. és 12-én. További részletek a sekrestyében tudhatók meg.

Tekintettel a Biblia Évére, mostantól minden hónapban egy biblia versről való elmélkedést ajándékozunk a testvéreknek. Ezek az úgynevezett Élet Igéje lapok hátulról elvehetőek. A novemberi hónap igéje Lukács evangéliumából való: Aki követni akar, tagadja meg magát, vegye fel keresztjét minden nap, és úgy kövessen. Lk 9, 23

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések