Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2009. április 26.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2009. április 26 8211 május 3. Húsvét 3.vasárnapja

VASÁRNAP 8. 30: + Boros Margitért

KEDD 18. 00: a Kajár család + tagjaiért

CSÜTÖRTÖK 18. 00: + Bánhalmi Gyula és Gyuláné

SZOMBAT 18. 00: + Násfai Jolán

VASÁRNAP 8. 30: + Asztalos András és felesége Ilona

Kárpátaljai gyermekek munkáiból lehet vásárolni a szentmise után, a templom előtt. Ezzel az ottani, nehéz sorsú gyermekeket segítjük. Támogassuk őket! Felsőgödön az esti szentmise után lesz lehetőség a vásárlásra.

Pénteken május 1-jén rendezzük meg a hagyományos egyházközségi majálist a felsőgödi sportpályán, közösen a felsőgödi testvérekkel. A program 9. 30-kor kezdődik, lesz benne sport, vetélkedő, büfé. Ebédet is főzünk bográcsban 500 Ft/adag. További részletek a hirdetőtáblán találhatók. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

Pénteken első péntek lesz. A majális miatt, kivételesen szombaton délelőtt látogatom meg betegeinket, az egyik vendég kispappal. Imádkozzunk ágyban fekvő betegeinkért! 17. 00 8211 18. 00-ig szentségimádást tartunk a felsőgödi templomban.

Május hónapban minden hétköznap 17. 30-kor litániát imádkozunk a templomban.

Május első vasárnapja: Anyák Napja. A szentmise végén Lengyel György testvérünk által elszavalt versekkel fogunk megemlékezni az édesanyákról. Jövő vasárnap Jó Pásztor vasárnapja, vagyis a papi és szerzetesi hivatások vasánapja lesz. Hozzánk is ellátogat egyházmegyénk két papnövendéke, akik a hivatásukról fognak tanúságot tenni. Fogadjuk őket szeretettel!

Egyházközségi kirándulást szervezünk május 9-én szombaton a Börzsönybe a Csóványosra. Részleteket a jövő héten hirdetünk!

Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét személyi jövedelemadójuk 2x1-ának felajánlási lehetőségére. Kérjük, hogy ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1-át a Magyar Katolikus Egyház javára. A másik 1 felajánlható valamely alapítvány vagy nonprofit szervezet javára. Kérjük a kedves testvéreket, hogy második 1-ukkal támogassák a plébánia Alsógödi Szent István Alapítványát, amely a befolyó összeget szociálisan rászoruló diákok megsegítésére fordítja.

A hét jeles napjai

Szerda április 29.: Sienai Szent Katalin szűz és egyháztanító, Európa társvédőszentjének ünnepe

Péntek május 1.: Szent József a munkás emléknapja

Szombat május 2.: Szent Atanáz püspök és egyháztanító emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések