Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2009. december 13.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2009. december 13 - 20. Advent 3. vasárnapja

VASÁRNAP 8. 30: + Béla édesapáért, fiáért Béláért, és unokájáért Stefánért KEDD 7. 00: + Ferenc édesapáért

CSÜTÖRTÖK 7. 00: + Pleszel Ferencért SZOMBAT 18. 00: + szülőkért és testvérekért

VASÁRNAP 8. 30: az egyházközség minden élő és elhunyt tagjáért

Ma december 13-án, 17. 00-kor fatimai imaórát tartunk a templomban.

Kedden december 15-én Beer Mikós püspök atya fogja mondani a reggeli roráte szentmisét.

Keddtől december 15-tól lehet szentmiséket íratni a következő naptári évre.

Szerdán december 16-án, 18. 00-kor, a felsőgödi katolikus templomban a Németh László Általános Iskola növendékei karácsonyi hangversenyt adnak. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Pénteken december 18-án, 19. 00-kor, a József Attila Művelődési Házban jótékonysági koncertet adnak neves helyi és környékbeli művészek Sumina Annamária felépüléséért, aki nyáron az Oázis Lakóparkban balesetet szenvedett, és azóta is kómában fekszik. Bíztatjuk a testvéreket, hogy vegyenek részt a hangversenyen, és imádkozzunk a kislányért!

Jövő szombaton december 19-én, 19. 00-kor karácsonyi koncertet rendezünk itt, az alsógödi katolikus templomban. Közreműködik a Gaude kórus, a Drums ütőegyüttes, valamint a plébánia gitáros énekkara. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Jövő vasárnap december 20-án, 16. 30-kor, a felsőgödi katolikus templomban karácsonyi koncertet rendezünk. Közreműködik a Felsőgödi Munkásdalkör, a budaörsi Katapult Kamarakórus, a templom Szent Imre Kamarakórusa, és gitáros ifjúsági énekkara. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

December 22-én kedden 8. 00-tól templomtakarításra várjuk a segíteni tudó kedves testvéreket! Előre is köszönjük!

Tekintettel a közelgő ünnepekre a Dunakeszi Rendőrkapitányság az együttműködésünket kéri a környékbeli bűncselekmények megelőzése érdekében. Az alább felsorolt telefonszámok éjjel-nappal hívhatók abban az esetben, ha valakihez gyanús személy akar behatolni, bármilyen ürüggyel pl.: villanyóra, gáz- vagy vízóra leolvasás, szociális szállítmány, stb.. Bátran éljünk a lehetőséggel, és erre hívjuk fel szomszédaink, ismerőseink fegyelmét is! Bővebb tájékoztatás a sekrestyében található brossurából tudható meg.

Dunakeszi Rendőrkapitányság:

06 27 341 8211 055

06 27 341 8211 402 vagy

107

Kérjük, hogy, aki újságot szeretne rendelni a következő évre, vagy, aki előfizetését szeretné lemondani, mihamarabb jelezze a sekrestyében!

Egylapos falinaptárak és karácsonyi képeslapok a sekrestyében kaphatók.

A hét jeles napjai

Hétfő december 14.: Keresztes Szent áldozópap és egyháztanító emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések