Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. január 17.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. január 17 - 24. Évközi 2. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: + Sándor Józsefért KEDD 17. 00: + Szűcs István és felesége, és + fiuk

CSÜTÖRTÖK 17. 00:

SZOMBAT 17. 00: a Mikesy család + tagjaiért

VASÁRNAP 8. 30: + Deák Ferenc és + családjáért

Mától indul az ökumenikus imahét a Krisztus-hívők egységéért, amelynek programja a hirdetőtáblán megtalálható. Pénteken január 22-én 18. 00-kor az alsógödi református templomban Marton Zsolt plébános atya fog igét hirdetni, szombaton január 23-án itt, az alsógödi katolikus templomban, a 19. 00-kor kezdődő ökumenikus istentiszteleten Kovács László evangélikus lelkész úr prédikál. Egyúttal ez az alkalom lesz a Búzaszem Iskola istentisztelete is. Az áhítat után agapét rendezünk minden jelenlévőnek. Kérjük a testvéreket: hozzanak pogácsát, süteményt! Imádkozzunk a református és evangélikus testvéreinkkel való közös ünneplés és szolgálat gyümölcseiért!

Január 23-án szombaton, 10. 00-kor, az alsógödi plébánia épületében lesz a Búzaszem Iskola életét, működését bemutató un. Hívogató, amely nemcsak a gyermeküket az iskolába beíratni szándékozóknak szól, hanem minden érdeklődőnek. További hívogató alkalmakról a hirdetőtáblán tájékozódhatunk.

Előre hirdetjük, hogy február 13-án szombaton közös alsó- és felsőgödi egyházközségi farsangi bált rendezünk az alsógödi plébánián, az esti szentmise után, 18. 00-tól. A farsangi mulatságot az egyházközség tagjai és barátaink számára szóló, zártkörű, családias, batyus bál jellegű rendezvénynek szánjuk. Belépődíj nincs, hogy mindenki részt tudjon venni rajta. Azonban adományokat elfogadunk a helyszínen, a templomtető felújítására. Ki-ki anyagi lehetőségeihez mérten hozzájárulhat javasolt összeg: 500 Ft/fő, de, aki nem tud adományozni, azt is szeretettel várjuk! Továbbá várjuk a tombola felajánlásokat! Büfé lesz.

Szintén előre hirdetjük, hogy néhány napos alsó- és felsőgödi, közös családtábort szervezünk a nyáron, amennyiben van rá igény. Kérjük a testvéreket, hogy a plébános atyának vagy Mikesy Pongrácnak vagy a sekrestyében jelezzék részvételi szándékukat.

Kérjük, hogy, aki újságot rendelt a következő évre, és még nem fizette be, mihamarabb tegye ezt meg a sekrestyében, vagy a plébánián! Félévre is lehet újságot előfizetni!

A hét jeles napjai

Hétfő január 18.: Árpád-házi Szent Margit szűz ünnepe

Szerda január 20:: Boldog Özséb áldozópap emléknapja

Csütörtök január 21.: Szent Ágnes szűz és vértanú emléknapja

Péntek január 22.: Boldog Batthyány-Strattmann László emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések