Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. január 31.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. január 31 8211 február 7. Évközi 4. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: + Juliannáért és Vilmáért

KEDD 17. 00: + Nagy Erzsébetért és nővéreiért

CSÜTÖRTÖK 17. 00: élő és + hozzátartozókért

SZOMBAT 17. 00: Ország Tibor atyáért

VASÁRNAP 8. 30: + édesanyáért és + hozzátartozókért

Pénteken első péntek lesz, amikor meglátogatjuk járni nehezen tudó, és ágyban fekvő betegeinket, imádkozzunk értük!

Jövő vasárnap, a szentmisén megszenteljük a testvérek által hozott gyertyákat.

Február 13-án szombaton, a 17 órai szentmise keretében ünnepélyesen bemutatjuk elsőáldozásra készülő gyermekeinket. Ezzel az egyházközség befogadja őket tagjai sorába.

Szintén február 13-án szombaton közös alsó- és felsőgödi egyházközségi farsangi bált rendezünk az alsógödi plébánián, az esti szentmise után, 18. 00-tól. A farsangi mulatságot az egyházközség tagjai és barátaink számára szóló, zártkörű, családias, batyus bál jellegű rendezvénynek szánjuk. Belépődíj nincs, hogy mindenki részt tudjon venni rajta. Azonban adományokat elfogadunk a helyszínen, a templomtető felújítására. Ki-ki anyagi lehetőségeihez mérten hozzájárulhat javasolt összeg: 500 Ft/fő, de, aki nem tud adományozni, azt is szeretettel várjuk! Továbbá várjuk a tombola felajánlásokat! Büfé lesz.

Legkésőbb február 15-ig várjuk azoknak a gödi jegyespárokat, vagy együtt járó párokat a jelentkezését, akik a nyáron vagy ősszel, esetleg jövőre szeretnének egyházi házasságot kötni, vagy komolyan foglalkoznak a házasság gondolatával. Számukra egy kis jegyes-iskolát indítunk elkötelezett alsó- és felsőgödi házaspárokkal, közösen.

Előre hirdetjük, hogy néhány napos alsó- és felsőgödi, közös családtábort szervezünk a nyáron, amennyiben van rá igény. Kérjük a testvéreket, hogy a plébános atyának vagy Mikesy Pongrácnak vagy a sekrestyében jelezzék részvételi szándékukat. Ebből a célból kis tájékoztató papírokat tettünk ki a padokra.

Kérjük azokat a testvéreinket, akik közcélú adományt adtak az egyházközségnek, hogy az adóigazolást szíveskedjenek átvenni a plébánián, szentmise után.

Kérjük, hogy, aki újságot rendelt a következő évre, és még nem fizette be, mihamarabb tegye ezt meg a sekrestyében, vagy a plébánián! Félévre is lehet újságot előfizetni!

A Mária Rádió névre szóló magazinja a sekrestyében átvehető.

A februári hónap Élet Igéje János evangéliumából való: 8222Én vagyok a kapu. Aki rajtam keresztül megy be, üdvözül, ki-be jár és legelőt talál.8221 Jn 10,9 A hét jeles napjai

Kedd február 2.: Urunk bemutatása Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe

Szerda február 3:: Szent Balázs püspök és vértanú emléknapja

Péntek február 5.: Szent Ágota szűz és vértanú emléknapja

Szombat február 6.: Miki Szent Pál és társai vértanúk

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések