Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. április 11.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. április 11 - 18. Húsvét 2. vasárnapja Fehérvasárnap Az Isteni Irgalmasság vasárnapja

FEHÉRVASÁRNAP 10. 30: Telek szülőkért és + gyermekeikért KEDD 17. 00: a Kajár család + tagjaiért

CSÜTÖRTÖK Nincs szentmise!

SZOMBAT 17. 00: élő Zsolt édesapáért

VASÁRNAP 8. 30: + édesapáért

Kedden 13-án, 16. 00-kor kezdődik a fatimai imaóra a templomban.

Csütörtökön, kivételesen nem lesz szentmise, mivel Erdő Péter bíboros atya 8211 a Papság Éve alkalmából - Magyarország összes papját egész napos, közös programra hívja, Esztergomba. Imádkozzunk, hogy papjaink legyenek tiszta életű, hűséges szolgái a világi Krisztus-hívőknek, akik a keresztség révén a királyi papság részesei!

Szombaton 17-én, 9. 00-tól, az alsógödi révkikötőbe, kerékpáros kirándulásra hívja az érdeklődőket a Belépés Családostul egyesület. Részletek a szólólapokon és a hirdetőtáblán!

Április 25-én két hét múlva vasárnap, 10. 30-kor, az alsógödi plébánián, több alkalomból álló keresztelési felkészítőt indítunk azoknak az alsó- és felsőgödi szülőknek és keresztszülőknek, akik gyermekeiket szeretnék a keresztség szentségében részesíteni, a közel jövőben. A következő felkészítő ősszel lesz.

Minden hónap első hétvégéjére csütörtöktől hétfőig buszos zarándoklatot szervez a Kárpát-medence máriás kegyhelyeire Mária radnától Máriabesnyőig a Mária Rádió és a Mária Út Egyesület. Részletek a sekrestyében vagy a hirdetőtábláról tudhatók meg. Az áprilisi 8222Élet Igéje8221 lapok hátulról elvehetőek. E hónap igéje: 8222Én vagyok a feltámadás és az élet.8221Jn 11,25

A lengyel-magyar barátság jegyében őszinte együttérzésünket fejezzük ki lengyel testvéreinknek az államfőjüket ért tragédia miatt, aki hitvalló katolikus keresztény volt.

A hét jeles napjai

Péntek április 16.: Soubirous Szent Bernadett szűz a lourdesi látnok emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések