Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. április 18.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. április 18 - 25. Húsvét 3. vasárnapja

VASÁRNAP 8. 30: + édesapáért

KEDD 17. 00: +szülőkért, és + Gáborért

CSÜTÖRTÖK 17. 00: a Juhász, és a Takács család + tagjaiért

SZOMBAT 17. 00: + Gyula édesapáért

VASÁRNAP 8. 30: Ferencért

Ma, 19. 00-kor, a sződligeti katolikus templomban szentmisét mutat be Beer Miklós püspök atya a lengyel atyákkal, a múlt heti lengyel tragédia áldozatainak tiszteletére.

Holnap április 19-én lesz Szentatyánk, XVI. Benedek pápa megválasztásának évfordulója. Imádkozzunk érte, hogy mindig Krisztushoz méltóan töltse be szolgálatát!

Jövő vasárnap április 25-én, 10. 30-kor, az alsógödi plébánián, több alkalomból álló keresztelési felkészítőt indítunk azoknak az alsó- és felsőgödi szülőknek és keresztszülőknek, akik gyermekeiket szeretnék a keresztség szentségében részesíteni, a közel jövőben. A következő felkészítő ősszel lesz.

Két hét múlva szombaton május 1-jén rendezzük meg a hagyományos egyházközségi majálist a felsőgödi sportpályán, közösen a felsőgödi testvérekkel. A program 9. 30-kor kezdődik, lesz benne sport, vetélkedő, büfé. Ebédet is főzünk bográcsban 500 Ft/adag. Kérjük, hogy 8211 az elmúlt évekhez hasonlóan -, tányért és evőeszközt szíveskedjenek magukkal hozni! Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket!

Ugyancsak május 1-én első szombaton lesz a rózsafüzér társulat titok cseréje a templomban, a szentmise után. Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét személyi jövedelemadójuk 2x1-ának felajánlási lehetőségére. Kérjük, hogy ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1-át a Magyar Katolikus Egyház javára. A másik 1 felajánlható valamely alapítvány vagy nonprofit szervezet javára. Kérjük a kedves testvéreket, hogy második 1-ukkal támogassák a plébánia Alsógödi Szent István Alapítványát, amely a befolyó összeget szociálisan rászoruló diákok megsegítésére fordítja.

A hét jeles napjai

Szerda április 21.: Szent Anzelm püspök és egyháztanító emléknapja

Péntek április 16.: Szent Adalbert püspök és vértanú emléknapja

Szombat április 24.: Szent György vértanú emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések