Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. április 25.

ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. április 25 8211 május 2. Húsvét 4. vasárnapja Jó Pásztor vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: Ferencért

KEDD 17. 00: + Gergely Kaszáért

CSÜTÖRTÖK 17. 00: + Mártáért és hozzátartozóiért

SZOMBAT 17. 00: élő és + hozzátartozókért

VASÁRNAP 8. 30: + Boros Margitért

Csütörtökön 29-én, 16. 00-kor a Karitász gyűlés lesz a plébánia karitász termében, amelyre szeretettel várjuk a tagokat.

Szombaton május 1-jén rendezzük meg a hagyományos egyházközségi majálist a felsőgödi sportpályán, közösen a felsőgödi testvérekkel. A program 9. 00-kor kezdődik, lesz benne sport, vetélkedő, büfé. Ebédet is főzünk bográcsban 500 Ft/adag. Kérjük, hogy 8211 az elmúlt évekhez hasonlóan -, tányért és evőeszközt szíveskedjenek magukkal hozni! Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket!

Ugyancsak május 1-én első szombaton lesz a rózsafüzér társulat titok cseréje a templomban, a szentmise után.

Vasárnap: Anyák Napja. A szentmise végén Lengyel György testvérünk által elszavalt versekkel fogunk megemlékezni az édesanyákról.

Május hónapban minden hétköznap 16. 30-kor litániát imádkozunk a templomban.

Május 8-án két hét múlva szombaton, az alsógödi plébánián, 18. 30-kor, Felelősségünk a teremtett világért címmel tart előadást Brendt Mihály és Kovács Október keresztény környezetvédelmi szakemberek. Mindenkit szeretettel várunk!

Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét személyi jövedelemadójuk 2x1-ának felajánlási lehetőségére. Kérjük, hogy ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1-át a Magyar Katolikus Egyház javára. A másik 1 felajánlható valamely alapítvány vagy nonprofit szervezet javára. Kérjük a kedves testvéreket, hogy második 1-ukkal támogassák a plébánia Alsógödi Szent István Alapítványát, amely a befolyó összeget szociálisan rászoruló diákok megsegítésére fordítja.

A hét jeles napjai

Csütörtök április 29.: Senai Szent Katalin szűz és egyháztanító, Európa társvédőszentjének ünnepe

Szombat május 1.: a munkás Szent József emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések