Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. május 16.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. május 16 8211 23. URUNK MENNYBEMENETELÉNEK FŐÜNNEPE Húsvét 7. vasárnapja

VASÁRNAP 8. 30: + Faragó szülőkért

KEDD 17. 00: élő és + családtagokért

CSÜTÖRTÖK 17. 00: hálából, és Magyarországért

SZOMBAT 17. 00: élő nagyapáért

PÜNKÖSDVASÁRNAP 8. 30: Orbán Viktorért és családjáért

PÜNKÖSDHÉTFŐ 10. 30:

Szombaton május 22-én egyházközségi kirándulást szervezünk a Börzsönybe. Találkozás a felsőgödi vasútállomáson 8. 00-kor, vagy a vonaton, amely 8. 09-kor indul Alsógödről és 8. 14-kor érkezik Felsőgödre. Útvonal: Alsógöd/Felsőgöd vonat 8211 Kismaros busz 8211 Kóspallag előtt leszállás 8211 Zebegény gyalog

Két hét múlva szombaton május 29-én, a 17 órai szentmise keretében ünnepélyesen bemutatjuk bérmálkozásra készülő felnőtt fiataljainkat. Imádkozzunk értük!

Két hét múlva, Szentháromság vasárnapján délután, 16. 00-kor, külön szentmise keretében lesz az elsőáldozás, amelyre szeretettel hívjuk a testvéreket. Imádkozzunk elsőáldozóinkért, hogy az a jó, amit Isten megkezdett bennük, további gyümölcsöket teremjen! Természetesen, a szombat esti és a vasárnap 8. 30 órai szentmisék megmaradnak. Felsőgödön a reggeli 8. 30 órai szentmisében lesz az elsőáldozás.

A VI. Egyházmegyei Találkozó idén Galgahévízen lesz, június 25 8211 26-án péntek, szombat, amelyre szeretettel várjuk a testvéreket. A rendezvény két napos, de egy napon is részt lehet venni. Kérjük a testvérek mielőbbi jelentkezését a sekrestyében!

Három vállalkozó cég adott árajánlatot a templomtető felújításával kapcsolatban. Az egyházközség számára legmegfelelőbbnek látszó vállalkozóval való szerződéskötéshez szükséges engedély kérelmét, és az anyagi támogatással kapcsolatos kérelmünket eljuttattuk a püspök atyához.

Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét személyi jövedelemadójuk 2x1-ának felajánlási lehetőségére. Kérjük, hogy ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1-át a Magyar Katolikus Egyház javára. A másik 1 felajánlható valamely alapítvány vagy nonprofit szervezet javára. Kérjük a kedves testvéreket, hogy második 1-ukkal támogassák a plébánia Alsógödi Szent István Alapítványát, amely a befolyó összeget szociálisan rászoruló diákok megsegítésére fordítja.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések