Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. május 23.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. május 23 - 30. PÜNKÖSDVASÁRNAP

PÜNKÖSDVASÁRNAP 8. 30: Orbán Viktorért és családjáért PÜNKÖSDHÉTFŐ 10. 30: + szülőkért, nagyszülőkért és testvérét KEDD 17. 00: a tisztítótűzben szenvedő lelkekért CSÜTÖRTÖK 17. 00: a hónap elhunytjaiért SZOMBAT 17. 00: + szülőkért VASÁRNAP 8. 30: + Kornéliáért, +Ilonáért és + Gyuláért

Ma, 15. 00-tól a gödi tv megismétli heti adásait, többek között a május 8-án, az alsógödi plébánián tartott két keresztény Berndt Mihály, Kovács Október környezetvédő előadását is. Szeretettel ajánljuk a testvéreknek megtekinteni!

Jövő szombaton május 29-én, a 17 órai szentmise keretében ünnepélyesen bemutatjuk bérmálkozásra készülő felnőtt fiataljainkat. Imádkozzunk értük!

Jövő vasárnap Szentháromság vasárnapján, délután, 16. 00-kor, külön szentmise keretében lesz az elsőáldozás, amelyre szeretettel hívjuk a testvéreket. Imádkozzunk elsőáldozóinkért, hogy az a jó, amit Isten megkezdett bennük, további gyümölcsöket teremjen! Természetesen, a szombat esti és a vasárnap 8. 30 órai szentmisék megmaradnak. Felsőgödön a reggeli 8. 30 órai szentmisében lesz az elsőáldozás.

Két hét múlva vasárnap június 6-án, 16. 00-kor, az alsógödi katolikus templomban jubileumi koncertet ad a Gaude Kórus, megalakulásának 10. évfordulója alkalmából. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A VI. Egyházmegyei Találkozó idén Galgahévízen lesz, június 25 8211 26-án péntek, szombat, amelyre szeretettel várjuk a testvéreket. A rendezvény két napos, de egy napon is részt lehet venni. Részletes program a hirdetőtáblán található! Kérjük a testvérek mielőbbi jelentkezését a sekrestyében!

Az első kopogtatás címmel interjúkötet jelent meg a Búzaszem Iskola építőivel, amely a sekrestyében kapható 1500 Ft. Aki megvásárolja, ezzel is támogatja az iskolaépítést. Szeretettel ajánljuk!

A hét jeles napjai

Hétfő május 24.: Szűz Mária, a keresztények segítsége emléknapja

Szerda május 26.: Néri Szent Fülöp áldozópap emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések