Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. május 9.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. május 9 - 16. Húsvét 6. vasárnapja

VASÁRNAP 8. 30: + id. Szőke Józsefnéért

KEDD 17. 00: + Banadics szülőkért és testvérekért

CSÜTÖRTÖK 17. 00: + szülőkért

SZOMBAT 17. 00: az egyházközség élő és + tagjaiért

VASÁRNAP 8. 30: + Faragó szülőkért

Csütörtökön 13-án, 15. 30-kor kezdődik a fatimai imaóra a templomban.

Szombaton 15-én lesz az országos ifjúsági Nagymarosi Találkozó, amelyre szeretettel hívjuk a fiatalokat! A program 9. 00-kor kezdődik, további részletek a hirdetőtáblán elhelyezett plakáton találhatók.

Május 22-én szombaton egyházközségi kirándulást szervezünk a Börzsönybe. Találkozás a felsőgödi vasútállomáson 8. 00-kor, vagy a vonaton, amely 8. 09-kor indul Alsógödről és 8. 14-kor érkezik Felsőgödre. Útvonal: Alsógöd/Felsőgöd vonat 8211 Kismarosr busz 8211 Kóspallag előtt leszállás 8211 Zebegény gyalog

A múlt héten hétfőre versenytárgyalásra hívtunk öt, jó hírű vállalkozót, a templomtető felújításával kapcsolatban. Négyen el is jöttek a tárgyalásra, amelyet az egyházmegyei főépítész vezetett. Miután az érdeklődő vállalkozók megtekintették az elvégzendő munkát, holnap már a konkrét árajánlatok birtokában fogunk tárgyalni velük. Ezt követően kiválasztjuk az egyházközség számára legmegfelelőbb szakembert.

A héten kedden, az egyházközségi képviselő testület ülésén a Búzaszem Iskola vezetői beszámoltak az Iskola jelenlegi helyzetéről. Megköszönték, hogy a plébánia eddig otthont adott az iskolának. Bejelentették, hogy ősztől a Szakács-kerti új épületben kezdik a tanévet. Arra is ígéretet tettek, hogy a kiköltözés után - az egyházközséggel együttműködve -, felújítják az épület belsejét.

Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét személyi jövedelemadójuk 2x1-ának felajánlási lehetőségére. Kérjük, hogy ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1-át a Magyar Katolikus Egyház javára. A másik 1 felajánlható valamely alapítvány vagy nonprofit szervezet javára. Kérjük a kedves testvéreket, hogy második 1-ukkal támogassák a plébánia Alsógödi Szent István Alapítványát, amely a befolyó összeget szociálisan rászoruló diákok megsegítésére fordítja.

A májusi hónap Élet Igéje János evangéliumából való: 8222Aki szeret engem, az Atyám is szeretni fogja. Én is szeretni fogom, és kinyilatkoztatom magam neki 8221 Jn 14,21

A hét jeles napjai

Kedd május11.: Boldog Salkaházi Sára szűz és vértanú emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések