Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. június 20.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. június 20 - 27. Évközi 12. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: + Tarkó Jánosért, és felesége Amáliáért

KEDD 19. 00: + Pleszel Ferenc édesapáért, szüleiért és testvéreiért

CSÜTÖRTÖK 19. 00: a hónap elhunytjaiért

SZOMBAT 19. 00: a Hrecska család + tagjaiért

VASÁRNAP 8. 30: élő és + családtagokért

Keddenként a szentségimádás szentmise előtt, 18. 30-kor lesz.

Péntektől június 25-től kezdve, péntekenként, 9. 00 8211 12. 00-ig játszóházat szervezünk gyermekeink számára, Frey Mónika vezetésével, a plébánia udvarán. Várjuk az érdeklődő gyermekeket!

Szombaton június 26-án, 7. 30 -kor, a felsőgödi plébániáról indulunk az Egyházmegyei Találkozóra, Galgahévízre. A busz 1600 Ft-ba kerül. Ennek befizetésével még a mai napon lehet jelentkezni a sekrestyében, szentmise után.

A már korábban meghirdetett családtábor augusztus 9. hétfő 8211 12. csütörtök lesz, Kisinócon. Költségek szállás, étkezés: gyermek 6-14 évig: 3000 Ft/fő/nap felnőtt: 3500 Ft/fő/nap. A hét év alatti gyermekek ingyen nyaralhatnak. Létszám függvényében további kedvezményeket kaphatunk. Kérjük az érdeklődőket, hogy legkésőbb június végéig jelentkezzenek a költségek egyharmadának befizetésével a sekrestyében, vagy a plébánián! További részletek Mikesy Pongráctól tudhatók meg: +36 30 mpongigmail.com

Akik csak félévre fizették be a keresztény újságokat, szíveskedjenek mihamarabb rendezni a második félévet a sekrestyében.

A templomtető felújítási munkálatai a héten folytatódtak. A déli és az északi oldal felső részének szigetelőanyag cseréje, a faszerkezet megerősítése, valamint az új födém VM zinc feltétele megtörtént. Az építkezésre felvett kölcsön törlesztéshez kérjük a testvérek további segítségét! Köszönjük az eddigi adományokat! A héten 50 ezer Ft gyűlt össze. A legkisebb pénzadományt is szeretettel fogadjuk! Az adományozás lehetséges: - tetőjegy vásárlásával, a sekrestyében vagy a plébánián, - készpénzfizetéssel a sekrestyében vagy a plébánián, - egyházközségi sárga csekken való befizetéssel, - átutalással a 11742104-20020385 Szent István Római Katolikus - Plébánia számlaszámon. - Minden hónap első vasárnapi perselyadományát erre a célra szeretnénk fordítani. - Óriási segítséget jelentene nagylelkű adományozók felkutatása is. Bízunk a testvérek, és minden jó szándékú ember segítségében!

Mai persely adományunkat árvízkárosultak megsegítésére fordítjuk.

A hét jeles napjai

Hétfő június 21.: Gonzága Szent Alajos szerzetes emléknapja

Kedd június 22.: Fisher Szent János és Morus Szent Tamás vértanúk emléknapja Csütörtök június 24: KERESZTELŐ SZENT JÁNOS SZÜLETÉTÉNEK FŐÜNNEPE

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések