Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. június 27.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. június 27 8211 július 4. Évközi 13. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: élő és + családtagokért

KEDD 19. 00: + Kálmánért

CSÜTÖRTÖK 19. 00: + Kázmérért és Győzőért

SZOMBAT 19. 00: az egyházközség élő és + tagjaiért

VASÁRNAP 10. 30: + szülőkért és testvérekért

Keddenként a szentségimádás szentmise előtt, 18. 30-kor lesz.

Péntekenként, 9. 00 8211 12. 00-ig játszóházat szervezünk gyermekeink számára, Frey Mónika vezetésével, a plébánia udvarán. Várjuk az érdeklődő gyermekeket!

Pénteken első péntek lesz. Imádkozzunk ágyban fekvő betegeinkért!

Jövő vasárnap a szentmise 10. 30-kor lesz, a plébános atya fogja bemutatni.

A már korábban meghirdetett családtábor augusztus 9. hétfő 8211 12. csütörtök lesz, Kisinócon. Költségek szállás, étkezés: gyermek 6-14 évig: 3000 Ft/fő/nap felnőtt: 3500 Ft/fő/nap. A hét év alatti gyermekek ingyen nyaralhatnak. Létszám függvényében további kedvezményeket kaphatunk. Kérjük az érdeklődőket, hogy legkésőbb június végéig jelentkezzenek a költségek egyharmadának befizetésével a sekrestyében, vagy a plébánián! További részletek Mikesy Pongráctól tudhatók meg: +36 30 mpongigmail.com

Akik csak félévre fizették be a keresztény újságokat, szíveskedjenek mihamarabb rendezni a második félévet a sekrestyében.

Augusztus 1-re vasárnapra, Ipolybalogra, a Szent Korona ünnepre, nemzeti zarándoklatot szervez a gödi Felvidékiek Baráti Köre, amelyre szeretettel várja az érdeklődőket. Jelentkezni Lengyel Erzsébetnél és Jakab Lászlónénál lehet. További részletek a hirdetőtáblán olvashatók!

A templomtető felújítási munkálatai a héten is folytak. A homlokzati ív szigetelőanyag cseréje, a faszerkezet megerősítése, valamint az új födém VM zinc feltétele zajlik. Az építkezésre felvett kölcsön törlesztéshez kérjük a testvérek további segítségét! Köszönjük az eddigi adományokat! A héten 36 ezer Ft gyűlt össze. A legkisebb pénzadományt is szeretettel fogadjuk! Az adományozás lehetséges: - tetőjegy vásárlásával, a sekrestyében vagy a plébánián, - készpénzfizetéssel a sekrestyében vagy a plébánián, - egyházközségi sárga csekken való befizetéssel, - átutalással a 11742104-20020385 Szent István Római Katolikus - Plébánia számlaszámon. - Minden hónap első vasárnapi perselyadományát erre a célra szeretnénk fordítani. - Óriási segítséget jelentene nagylelkű adományozók felkutatása is. Bízunk a testvérek, és minden jó szándékú ember segítségében!

Jövő vasárnapi persely adományunk 8211 első vasárnap lévén 8211 a templomtető felújítására fordítjuk.

A múlt vasárnapi árvízi persely gyűjtés eredménye 244 ezer forint volt.

A hét jeles napjai

Hétfő június 21.: Szent Iréneusz püspök és vértanú emléknapja

Kedd június 29.: SZENT PÉTER és SZENT PÁL APOSTOLTOK FŐÜNNEPE Szerda június 30.: a római egyház első szent vértanúinak emléknapja

Péntek július 2.: Szűz Mária látogatása Erzsébetnél Sarlós Boldogasszony ünnepe

Szombat július 3.: Szent Tamás apostol ünnepe

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések