Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. július 11.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. július 11 - 18. Évközi 15. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: Attiláért

KEDD 19. 00: élő és + hozzátartozókért

CSÜTÖRTÖK 19. 00: élő és + családtagokért

SZOMBAT 19. 00: élő és + hozzátartozókért

VASÁRNAP 8. 30: + Bednárik Istvánnéért

Kedden 13-án, 17. 30-kor kezdődik a fatimai imaóra a templomban.

Már előre hirdetjük, hogy július 19 hétfő-től 8211 30 péntek-ig, a plébános és a kántor szabadsága miatt, hétköznapi szentmisék és irodai ügyelet nem lesz. A szombati és vasárnapi szentmisék nem maradnak el! Betegellátás és temetés ügyében szíveskejenek Szádoczky Károly Dunakeszi-gyártelepi plébános atyához fordulni. Telefonszáma a hirdetőtáblán megtalálható:27 351- 676.

A templomtető felújítási munkálatai a héten is folytak. A bal oldali oldalhajó, a sekrestye fölötti rész és a hátsó rész szigetelőanyag cseréje, a faszerkezet megerősítése, valamint az új födém VM zinc történt meg. A munkálatok a jövő héten befejeződnek. Az építkezésre felvett kölcsön törlesztéshez kérjük a testvérek további segítségét! Köszönjük az eddigi adományokat! A héten nem érkezett adomány. A legkisebb pénzadományt is szeretettel fogadjuk! Az adományozás lehetséges: - tetőjegy vásárlásával, a sekrestyében vagy a plébánián, - készpénzfizetéssel a sekrestyében vagy a plébánián, - egyházközségi sárga csekken való befizetéssel, - átutalással a 11742104-20020385 Szent István Római Katolikus - Plébánia számlaszámon. - Minden hónap első vasárnapi perselyadományát erre a célra szeretnénk fordítani. - Óriási segítséget jelentene nagylelkű adományozók felkutatása is. Bízunk a testvérek, és minden jó szándékú ember segítségében!

A júliusi hónap Élet Igéje Máté evangéliumából való: 8222A mennyek országa hasonlít a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöt keresett. Amikor egy nagyon értékeset talált, fogta magát, eladta mindenét, amije csak volt, és megvette.8221 Mt13, 45-46

Mai persely adományunk un. Péter-fillér lesz, azaz a Szentszék céljai fordítjuk.

A hét jeles napjai

Szerda július 14.: Lellisi Szent Kamill áldozópap emléknapja

Csütörtök július 15.: Szent Bonaventura püspök és egyháztanító emléknapja

Péntek július 16.: Kármel-hegyi Boldogasszony emléknapja

Szombat július 17.: Szent Zoerárd-András és Benedek remeték emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések