Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. július 4.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. július 4 8211 11. Évközi 14. vasárnap

VASÁRNAP 10. 30: + szülőkért és testvérekért

KEDD 19. 00: élő Juditért és családjáért

CSÜTÖRTÖK 19. 00: Bernadett és Gergely megtéréséért

SZOMBAT 19. 00: + édesapáért

VASÁRNAP 8. 30: Attiláért

Múlt héten a Búzaszem Iskola kiköltözött a plébánia épületéből, példaszerű rendet hagyva maga után. Felújította szinte az egész plébániaépületet festés, mázolás, parketta csiszolás, lakkozás stb.. A további jó kapcsolat, és együttműködés reményében 8211 hiszen nagyrészt a mi gyermekeink tanulnak ott -, Isten áldást kívánjuk életükre a szép, új Duna-parti iskolaépületben, a Szakács-kertben.

Jövő vasárnap, 8. 30-kor, Kovács András atya újmiséje lesz. Felsőgödön 17. 00-kor.

A templomtető felújítási munkálatai a héten is folytak, lassan a vége felé közelednek. A homlokzati ív, az oldalhajók, a sekrestye és a hátsó rész szigetelőanyag cseréje, a faszerkezet megerősítése, valamint az új födém VM zinc feltétele zajlik. Az építkezésre felvett kölcsön törlesztéshez kérjük a testvérek további segítségét! Köszönjük az eddigi adományokat! A héten 134 ezer Ft gyűlt össze. A legkisebb pénzadományt is szeretettel fogadjuk! Az adományozás lehetséges: - tetőjegy vásárlásával, a sekrestyében vagy a plébánián, - készpénzfizetéssel a sekrestyében vagy a plébánián, - egyházközségi sárga csekken való befizetéssel, - átutalással a 11742104-20020385 Szent István Római Katolikus - Plébánia számlaszámon. - Minden hónap első vasárnapi perselyadományát erre a célra szeretnénk fordítani. - Óriási segítséget jelentene nagylelkű adományozók felkutatása is. Bízunk a testvérek, és minden jó szándékú ember segítségében!

Mai persely adományunk 8211 első vasárnap lévén 8211 a templomtető felújítására fordítjuk.

Jövő vasárnapi persely adományunk un. Péter-fillér lesz, azaz a Szentszék céljai fordítjuk.

Tisztelettel kérjük a testvéreket, hogy az urnatemetőnél a vízcsapot, használat után gondosan zárja el!

A júliusi hónap Élet Igéje Máté evangéliumából való: 8222A mennyek országa hasonlít a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöt keresett. Amikor egy nagyon értékeset talált, fogta magát, eladta mindenét, amije csak volt, és megvette.8221 Mt13, 45-46

A hét jeles napjai

Kedd július 6.: Goretti Szent Mária szűz és vértanú emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések