Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. augusztus 15.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. augusztus 15 8211 22. Évközi 20. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: az egyházközség minden élő és + tagjáért

KEDD 19. 00: + Katalinért

CSÜTRÖTÖK 19. 00: + Szőke Józsefért és Balogh Aliceért

PÉNTEK AUGUSZTUS 20.: SZENT ISTVÁN KIRÁLY MAGYARORSZÁG FŐVÉDŐSZENTJÉNEK FŐÜNNEPE, TEMPLOMBÚCSÚ:

10. 30: nemzetünkért

SZOMBAT 19. 00: + Polgárdi Lajosért

VASÁRNAP 8. 30: Ilona édesanyáért és Ilona lányáért

Hétfőn augusztus 16-án, 18. 00-ra várjuk férfi testvéreinket a templomkert rendbe hozatalára!

Pénteken augusztus 20-án a búcsúi szentmise után, a templomkertben bográcsos agapéra várjuk a kedves testvéreket. Kérjük, hogy tányért és evőeszközt hozzanak magukkal!

Ugyanezen a napon a Belépés Családostul Mozgalom keretében sport és kulturális programok leszek a a Kék Duna Klub Hotel területén. 14. 00-kor az alsó- és felsőgödi egyházközségek sárkányhajósai fognak összecsapni. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a szórólapok a bejáratnál vehetők el!

Augusztus 29-én vasárnap, 16. 00-kor lesz a Búzaszem Iskola új épületének megáldása, amelyre mindenkit szeretettel várunk!

Augusztus 30-án hétfőn, 17. 00-kor lesz a Búzaszem Iskola tanévnyitó áhítata itt, az alsógödi katolikus templomban.

A templomtető felújítási munkálatai után kifestettük a templomot, belülről. Köszönetünket szeretnénk kifejezni Varsányi Ferencnek, aki ingyen végezte el a munkát. Továbbá köszönjük az ajándékba kapott festéket Szabó Csaba képviselő úrnak. Az építkezésre felvett kölcsönt törlesztenünk kell, Ehhez kérjük a testvérek további segítségét! A héten 49 000,- Ft gyűlt össze. Köszönjük az eddigi adományokat! A legkisebb pénzadományt is szeretettel fogadjuk! Az adományozás lehetséges: - tetőjegy vásárlásával, a sekrestyében vagy a plébánián, - készpénzfizetéssel a sekrestyében vagy a plébánián, - egyházközségi sárga csekken való befizetéssel, - átutalással a 11742104-20020385 Szent István Római Katolikus - Plébánia számlaszámon. - Minden hónap első vasárnapi perselyadományát erre a célra szeretnénk fordítani. - Óriási segítséget jelentene nagylelkű adományozók felkutatása is. Bízunk a testvérek, és minden jó szándékú ember segítségében!

A hét jeles napjai

Csütörtök augusztus 19.: Szent Bernát apát és egyháztanító emléknapja

Szombat augusztus 21.: Szent X. Piusz pápa emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések