Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. augusztus 22.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. augusztus 22 - 29. Évközi 21. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: Ilona édesanyáért és Ilona lányáért

KEDD 19. 00: a tisztítótűzben szenvedő lelkekért

CSÜTRÖTÖK 19. 00: + Margit és István szülőkért

SZOMBAT 19. 00: + Margit, Lajos, és + gyermekeiért

VASÁRNAP 8. 30: Gajdóczy Lászlónéért, a Juhász, a Takács, és a Csontos család + tagjaiért

Örömmel tudatjuk a kedves testvérekkel, hogy jövő vasárnaptól, Beer Miklós püspök atya, féléves diakónusi gyakorlatra küldi az alsó- és felsőgödi plébániára Balázs András VI. éves teológus, diakónus testvérünket. Fogadjuk őt szeretettel, foglaljuk imáinkba, és segítsük, hogy minél gazdagabb tapasztalatokkal, és lelki javakkal készülhessen a papszentelésre!

Augusztus 29-én vasárnap, 16. 00-kor lesz a Búzaszem Iskola új épületének megáldása, amelyre mindenkit szeretettel várunk!

Augusztus 30-án hétfőn, 17. 00-kor lesz a Búzaszem Iskola tanévnyitó áhítata itt, az alsógödi katolikus templomban.

Szeptember 4-én szombaton, az esti szentmisében, 19. 00-kor lesz iskolás gyermekeink tanévnyitó, 8222Veni Sancte8221 szentmiséje, amelyre szeretettel várjuk a kedves testvéreket!

Szeptemberben, egy újabb katekumen hittan csoportot indítunk, ha vannak érdeklődők. Azaz olyan felnőtt korúaknak szóló hittancsoportot, akik még nincsenek megkeresztelve, vagy nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók. Jelentkezni a plébánián vagy a sekrestyében lehet a plébános atyánál. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ugyancsak szeptemberben indítunk újból csecsemőkorú vagy óvodáskorú gyermekek szülei és keresztszülei számára keresztelési felkészítőt. Jelentkezni személyesen a plébános atyánál lehet!

Előre hirdetjük, hogy szeptember 26-án vasárnap, külön szentmisében, 10. 30-kor, a felsőgödi templomban lesz a bérmálás alsó- és felsőgödi fiatal felnőtt testvéreink számára.

A templomtető felújítására felvett kölcsönt törlesztenünk kell, ehhez kérjük a testvérek további segítségét! A héten 86 000,- Ft gyűlt össze. Köszönjük az eddigi adományokat! A legkisebb pénzadományt is szeretettel fogadjuk! Az adományozás lehetséges: - tetőjegy vásárlásával, a sekrestyében vagy a plébánián, - készpénzfizetéssel a sekrestyében vagy a plébánián, - egyházközségi sárga csekken való befizetéssel, - átutalással a 11742104-20020385 Szent István Római Katolikus - Plébánia számlaszámon. - Minden hónap első vasárnapi perselyadományát erre a célra szeretnénk fordítani. - Óriási segítséget jelentene nagylelkű adományozók felkutatása is. Bízunk a testvérek, és minden jó szándékú ember segítségében!

A hét jeles napjai

Kedd augusztus 24.: Szent Bertalan apostol ünnepe

Szerda augusztus 25.: Kalazanci Szent József, a Piarista Rend alapítójának emléknapja

Péntek augusztus 27.: Szent Mónika emléknapja

Szombat augusztus 28.: Szent Ágoston püspök és egyháztanító emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések