Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. augusztus 29.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. augusztus 29 8211 szeptember 5. Évközi 22. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: Gajdóczy Lászlónéért, a Juhász, a Takács, és a Csontos család + tagjaiért

KEDD 19. 00: + Ilona édesanyáért, és + Lajos édesapáért

CSÜTRÖTÖK 19. 00:

SZOMBAT 19. 00: + Burián Béláért

VASÁRNAP 8. 30: + Béláért, és + Stefánért

Ma, 16. 00-kor lesz a Búzaszem Iskola új épületének megáldása a Szakáts-kertben, amelyre mindenkit szeretettel várunk!

Pénteken első péntek lesz. Imádkozzunk ágyban fekvő betegeinkért!

Jövő szombaton szeptember 4-én, az esti szentmisében, 19. 00-kor lesz iskolás gyermekeink tanévnyitó, 8222Veni Sancte8221 szentmiséje, amelyre szeretettel várjuk a kedves testvéreket!

Ugyancsak szombaton, első szombat lévén, szentmise után, a rózsafüzér-társulat tagjai részére titokcsere lesz.

Szeptember 12-én vasárnap, a 10 órai szentmise keretében lesz a Hétkápolna búcsúja, amelyre gyalogos zarándoklatot szervezünk. 12-én vasárnap, 7. 30-kor indulunk a felsőgödi autóspihenőből. Szeretettel várjuk a testvéreket! Aznap 10. 30-kor fogja bemutatni a szentmisét Jelenits tanár úr.

Szeptember 14-én, kedden, 17. 30-kor indul a bibliaóra, a plébánián, amelynek keretében folytatjuk Máté evangéliumának olvasását. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szeptember 16-án csütörtökön, 20. 00-kor, a felsőgödi plébánián indul újból a haladó katekumen csoport, akik tavaly kezdték a katekumenátust.

Szeptember 18-19-én szombat-vasárnap külön lelkigyakorlatot tartunk bérmálkozó fiataljaink részére. 18-án szombaton, 15. 00-kor találkozunk a felsőgödi plébánián. A részleteket személyesen beszéljük meg.

Szeptemberben, egy újabb katekumen hittan csoportot indítunk, ha vannak érdeklődők. Azaz olyan felnőtt korúaknak szóló hittancsoportot, akik még nincsenek megkeresztelve, vagy nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók. Jelentkezni a plébánián vagy a sekrestyében lehet a plébános atyánál. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ugyancsak szeptemberben indítunk újból csecsemőkorú vagy óvodáskorú gyermekek szülei és keresztszülei számára keresztelési felkészítőt. Jelentkezni személyesen a plébános atyánál lehet!

A templomtető felújítására felvett kölcsönt törlesztenünk kell, ehhez kérjük a testvérek további segítségét! Köszönjük az eddigi adományokat! A legkisebb pénzadományt is szeretettel fogadjuk! Az adományozás lehetséges: - tetőjegy vásárlásával, a sekrestyében vagy a plébánián, - készpénzfizetéssel a sekrestyében vagy a plébánián, - egyházközségi sárga csekken való befizetéssel, - átutalással a 11742104-20020385 Szent István Római Katolikus - Plébánia számlaszámon. - Minden hónap első vasárnapi perselyadományát erre a célra szeretnénk fordítani. - Óriási segítséget jelentene nagylelkű adományozók felkutatása is. Bízunk a testvérek, és minden jó szándékú ember segítségében!

Jövő vasárnap első vasárnap lesz. Perselyadományunkat a templomtető felújítására fordítjuk.

A hét jeles napjai

Kedd augusztus 31.: az esztergomi prímási bazilika fölszentelésének ünnepe az Esztergom-Budapesti Főegyházmegyében

Péntek szeptember 3.: Nagy Szent Gergely pápa és egyháztanító emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések