Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. október 10.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. október10 - 17. Évközi 28. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: + szülőkért, és három Máriáért

KEDD 19. 00: megtérésért

CSÜTÖRTÖK 19. 00: a tisztítótűzben szenvedő lelkekért

SZOMBAT 19. 00: + Kiss Sándorért és neje Rózáért

VASÁRNAP 8. 30: Erzsébetért és Péterért

Szerdán 13-án, 17. 00-kor kezdődik a fatimai imaóra a templomban.

Jövő vasárnap október 17-én, 10. 30-kor, itt, az alsógödi templomban külön diákmisét tartunk Búzaszem Iskola gyerekeivel közösen, ahol egy délvidéki énekkar fog szolgálni.

Október 19-én kedden, 17. 00 8211 19. 00-ig lesz a gitáriskola első összejövetele, a Gável testvérek közreműködésével, az felsőgödi plébánián, gödi és dunakeszi fiatalok részére. A további alkalmak minden hónap harmadik keddjén lesznek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Várjuk azoknak a gödi jegyespároknak a mihamarabbi jelentkezését, akik jövő tavasszal, nyáron, illetve ősszel szeretnének házasságot kötni, és vállalják, hogy keresztény módon készüljenek fel. Azért is fontos a házasodni szándékozók mielőbbi jelentkezése, hogy még időben meg tudjuk beszélni az esküvő időpontját. Nagy tisztelettel kérjük, hogy ne azután jelentkezzenek, miután már 8211 az egyházon kívül - mindenkivel egyeztettek!! Az egyházi házasságot kérő pároktól kívánatos lenne, hogy elsőnek 8211 Isten és az Egyház iránti tiszteletük jeleként - az egyházzal egyeztessenek. Továbbá a liturgikus év szertartásaihoz igazodva tudjuk beilleszteni a házasságkötések időpontjait.

Az októberi hónap Élet Igéje Máté evangéliumából való: 8222Szeresd embertársadat, mint saját magadat.8221 Mt 22, 39

A templomtető felújítására felvett kölcsönt törlesztéséhez kérjük a testvérek további segítségét! Köszönjük az eddigi adományokat! A héten 10 ezer Ft adomány gyűlt össze. A legkisebb pénzadományt is szeretettel fogadjuk! Az adományozás lehetséges: - tetőjegy vásárlásával, a sekrestyében vagy a plébánián, - készpénzfizetéssel a sekrestyében vagy a plébánián, - egyházközségi sárga csekken való befizetéssel, - átutalással a 11742104-20020385 Szent István Római Katolikus - Plébánia számlaszámon. - Minden hónap első vasárnapi perselyadományát erre a célra szeretnénk fordítani. - Óriási segítséget jelentene nagylelkű adományozók felkutatása is. Bízunk a testvérek, és minden jó szándékú ember segítségében!

Az első vasárnapi perselyadomány 183 645 Ft volt. Köszönjük a bőkezű adakozást!

Jövő vasárnapi perselyadományunkat az iszapkatasztrófa károsultjainak a javára fordítjuk.

A hét jeles napjai

Hétfőn október 11.: Boldog XIII. János pápa emléknapja

Péntek október 15.: Avilai Nagy Szent Teréz emléknapja

Szombat október 16.: Alacoque Szent Margit emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések