Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. október 3.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. október 3 - 10. Évközi 27. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: + Terézért és Kálmánért

KEDD 19. 00: + Jenőért, Olivérért és Tiborért

CSÜTÖRTÖK 19. 00: hálából a Szűzanyának

SZOMBAT 19. 00: élő és + hozzátartozókért

VASÁRNAP 8. 30: + szülőkért, és három Máriáért

Múlt vasárnaptól kezdődött a teremtésvédelmi hét, a keresztény ember felelőssége a teremtett világért. Ennek jegyében mi is részt veszünk a Máltai Szeretetszolgálat által szervezett ipari hulladékgyűjtésben számítógépek, tv-k, videók, háztartási gépek, stb.. Október 5. kedd 8211 8. péntek-ig lehet ezeket a hulladékokat elszállítani a Polgármesteri Hivatal udvarába egész nap, vagy a Németh László Általános Iskola udvarába 14. 00-18. 00-ig. A nagyobb darabokért a Szeretetszolgálat munkatársai házhoz mennek. Érdeklődi Szőke János felsőgödi testvérünknél vagy a sekrestyében lehet.

Múlt kedden szeptember 28-án, 20. 00-kor indult az új alsó és felsőgödi, közös katekumen keresztelkedni, elsőáldozni, bérmálkozni készülő csoport, az alsógödi plébánián. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Csütörtökön, október 7-én az alsógödi plébánián, 18. 30-kor egy újabb bérmálkozásra fölkészítő hittancsoportot indítunk, középiskolások részére.

Szombatra október 9-ére autóbuszos zarándoklatot szervez a Felvidékiek Baráti Köre a pilisi pálos romokhoz Klastrompuszta, Pilisszentlélek, Pilisszántó. Jelentkezni, és további részleteket megtudni Lengyel Erzsébetnél és Jakab Lászlónál lehet.

Az októberi hónap Élet Igéje Máté evangéliumából való: 8222Szeresd embertársadat, mint saját magadat.8221 Mt 22, 39

Az októberi rózsafüzér ájtatosság 18. 30-kor kezdődik minden hétköznap, kivéve kedden, amikor csöndes szentségimádást tartunk. Kedden 18. 00-kor imádkozzuk a rózsafüzért.

A templomtető felújítására felvett kölcsönt törlesztéséhez kérjük a testvérek további segítségét! Köszönjük az eddigi adományokat! A héten 10 ezer Ft adomány gyűlt össze. A legkisebb pénzadományt is szeretettel fogadjuk! Az adományozás lehetséges: - tetőjegy vásárlásával, a sekrestyében vagy a plébánián, - készpénzfizetéssel a sekrestyében vagy a plébánián, - egyházközségi sárga csekken való befizetéssel, - átutalással a 11742104-20020385 Szent István Római Katolikus - Plébánia számlaszámon. - Minden hónap első vasárnapi perselyadományát erre a célra szeretnénk fordítani. - Óriási segítséget jelentene nagylelkű adományozók felkutatása is. Bízunk a testvérek, és minden jó szándékú ember segítségében!

Mai persely adományunk 8211 első vasárnap lévén 8211 a templomtető felújítására fordítjuk.

A hét jeles napjai

Hétfőn október 4.: Assisi Szent Ferenc emléknapja

Szerda október 6.: Szent Brúnó áldozópap emléknapja

Csütörtök október 7.: Rózsafüzér Királynőjének emléknapja

Péntek október 8.: MAGYAROK NAGYASSZONYA, MAGYARORSZÁG FŐPÁTRÓNÁJÁNAK FŐÜNNEPE

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések