Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. október 31.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. október 31 8211 november 7. Évközi 31. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: a Mikesy család + tagjaiért

HÉTFŐ: MINDENSZENTEK FŐÜNNEPE 10. 30:

KEDD 17. 00: + szülőkért, nagyszülőkért

CSÜTÖRTÖK 18. 00: a Fekete és a Nagy család élő és + tagjaiért

SZOMBAT 17. 00: élő és + hozzátartozókért

VASÁRNAP 8. 30: + Pató nagyszülőkért

Holnap november 1-én, Mindenszentek főünnepén 14. 30-kor az új bócsai temetőben kezdjük elhunyt szeretteinkről való megemlékező ájtatosságot. 16. 00-kor a Pázmány Péter utcai, és vele egy időben, szintén 16. 00-kor a Jácint utcai temetőben imádkozunk. Ezután Jácint utcai temetőben található, az I. és II. világháborúban elhunyt hősök emlékművéhez vonulunk, ahol külön imádságot tartunk, amelyen részt vesz Szotyori Nagy Gábor református lelkész testvérem, és az önkormányzat képviselői. Minden helyszínen az ájtatosság után megszenteljük az új síremlékeket. Kérjük, iratkozzanak föl azok, akik új síremléket szeretnének megszenteltetni!

Keddtől a téli időszámítás szerint, újból 17. 00-kor kezdődnek az esti szentmisék, kivéve csütörtökön, amikor a piarista atyák 18. 00-kor tartják a szentmisét. Tehát, kedd, szombat: 17. 00 csütörtök: 18. 00.

Pénteken első péntek lesz. Most, kivételesen csütörtökön látogatjuk meg első péntekes betegeinket. Imádkozzunk ágyban fekvő betegeinkért!

Jövő vasárnap november 7-én, 18. 00-kor, Szent Imre ünnepe alkalmából egyházzenei áhítat lesz a felsőgödi katolikus templomban, a Váci Piarista Gimnázium kórusa, valamint a templom Szent Imre Kamara Kórusa közreműködésével. A hangversenyre mindenkit szeretettel várunk!

Templomtakarításra keresünk lelkes önkénteseket! Kérjük a testvéreket, aki megteheti pl.: jó karban lévő nyugdíjas vagy otthon lévő testvérünk, jelentkezzen, mert jelenlegi kedves templomtakarítóink idősödőben vannak, és többen kiestek. A templom mindnyájunké, legyen szívügyünk!

A templomtető felújítására felvett kölcsönt törlesztéséhez kérjük a testvérek további segítségét! A héten egy alsógödi testvérünk 80 000, Ft-tal, egy felsőgödi testvérünk, pedig 30 000,- Ft-tal járult hozzá a költségekhez. Köszönjük az eddigi adományokat! A legkisebb pénzadományt is szeretettel fogadjuk! Az adományozás lehetséges: - tetőjegy vásárlásával, a sekrestyében vagy a plébánián, - készpénzfizetéssel a sekrestyében vagy a plébánián, - egyházközségi sárga csekken való befizetéssel, - átutalással a 11742104-20020385 Szent István Római Katolikus - Plébánia számlaszámon. - Minden hónap első vasárnapi perselyadományát erre a célra szeretnénk fordítani. - Óriási segítséget jelentene nagylelkű adományozók felkutatása is. Bízunk a testvérek, és minden jó szándékú ember segítségében!

Köszönetet mondunk azoknak a testvéreinknek, akik október hónapban mindennap hűségesen imádkozták a rózsafüzért, a templomban.

A hét jeles napjai

Hétfő november 1.: MINDENSZENTEK FŐÜNNEPE

Kedd november 2.: Halottak Napja

Csütörtök november 4.: Borromeo Szent Károly püspök emléknapja

Péntek november 5:: Szent Imre herceg ünnepe

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések