Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. november 14.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. november 14 - 21. Évközi 33. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: + Gáborért és szüleiért

KEDD 17. 00: + Mária, János, és Ákos testvérekért

CSÜTÖRTÖK 18. 00: + Szőke nagyszülőkért

SZOMBAT 17. 00: a Király, és a Polgárdi család élő és + hozzátartozóiért

VASÁRNAP 8. 30: + Telek szülőkért, és + gyermekeikért

Pénteken november 19-én, 17. 30-kor, a József Attila Művelődési Házban, a Gödi Felvidékiek Baráti Körének szervezésben, Dr. Benedek Csaba belgyógyász, a Keresztény Konzervatív Baráti Kör elnöke tart előadást. További részletek Lengyel Erzsébet nővérünktől tudható meg.

Péntektől-vasárnapig november 19-21-ig egyházmegyei régiós ifjúsági hétvégi találkozó lesz, Szigetmonostoron. Várjuk a közép-, és főiskolás korú fiatalokat!

Jövő vasárnap november 21-éna szentmise után pásztorjáték-próbát tartunk itt, az alsógödi templomban. Szeretettel várjuk a szerepelni vágyó gyermekek jelentkezését!

Két hét múlva szombaton november 27-én, 10. 00 - 12. 00-ig adventi koszorú-kötést szervezünk a plébánián, amelyre szeretettel várunk mindenkit! Az alapanyagról koszorú, gyertyák, stb. mi gondoskodunk. Kérjük, aki teheti, járuljon hozzá 500 Ft-tal. Kérjük továbbá, aki jön, hozzon magával zöldet fenyőgally, boróka, vagy más díszítőelemet pl.: kis toboz, csipkebogyó, citrom vagy narancskarika, stb.. Aki semmit nem tud hozni, azt is szeretettel várjuk, mert a koszorúkötés lényege a szeretetben való közös készülődés az adventre!

Kérjük a kedves testvéreket, hogy a szegények számára készítendő szeretetcsomaghoz járuljanak hozzá. Adományaikat a karitász ládába szíveskedjenek bedobni!

Az ÁNTSZ Közép-magyarországi Regionális Intézete azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy hirdessük ki: ingyenes mellrák-szűrést szerveznek a váci Jávorszky Ödön Kórházban, 45-65 év közötti hölgyek számára. További részletek a hirdetőtábláról, és az azokon feltüntetett telefonszámok felhívásával tudhatók meg.

A templomtető felújítására felvett kölcsönt törlesztéséhez továbbra is kérjük a testvérek segítségét, és köszönjük az eddigi adományokat!

Jövő vasárnapi perselyadományunkat a karitász céljaira fordítjuk!

A novemberi hónap Élet Igéje Máté evangéliumából való: 8222Boldogok a tisztaszívűek, mert meglátják az Istent.8221 Mt 5,8

A hét jeles napjai

Hétfő november 15.: Nagy Szent Albert püspök és egyháztanító emléknapja

Kedd november 16.: Skóciai Szent Margit emléknapja

Péntek november 19.: Árpád-házi Szent ünnepe

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések