Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. november 21.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. november 21 - 28. KRISZTUS KIRÁLY FŰÜNNEPE Évközi 34. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: + Telek szülőkért, és + gyermekeikért

KEDD 17. 00: + Katalin és Mihály szülőkért, és + Magdolna testvérért

CSÜTÖRTÖK 18. 00: + Andrásért

SZOMBAT 17. 00: + Bednárik Istvánért

VASÁRNAP 8. 30: Katalin keresztmamáért

Ma, a szentmise után pásztorjáték-próbát tartunk itt, az alsógödi templomban. Szeretettel várjuk a szerepelni vágyó gyermekek jelentkezését!

Jövő szombaton november 27-én, 10. 00 - 12. 00-ig adventi koszorú-kötést szervezünk a plébánián, amelyre szeretettel várunk mindenkit! Az alapanyagról koszorú, gyertyák, stb. mi gondoskodunk. Kérjük, aki teheti, járuljon hozzá 500 Ft-tal. Kérjük továbbá, aki jön, hozzon magával zöldet fenyőgally, boróka, vagy más díszítőelemet pl.: kis toboz, csipkebogyó, citrom vagy narancskarika, stb.. Aki semmit nem tud hozni, azt is szeretettel várjuk, mert a koszorúkötés lényege a szeretetben való közös készülődés az adventre!

Jövő vasárnaptól, advent 1. vasárnapjától, kezdetét veszi az új egyházi év. Advent a karácsonyra készülés szent időszaka. Az adventi időszakban a hétköznapi roráte szentmisék kedd, csütörtök 6. 00-kor lesznek. Felsőgödön szerdán és pénteken, szintén 6. 00-kor.

Két hét múlva szombaton december 4-én adventi lelki napot tartunk, itt a templomban, 12. 30-tól. A lelki napot Bubrik Miklós új görög katolikus atya fogja tartani.

Szintén két hét múlva szombaton december 4-én 9. 00-tól nyílt napot rendez a váci Piarista Gimnázium. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a piarista atyák!

December 5-én vasárnap, 10. 00 8211 17. 00-ig adventi vásárt rendez a Búzaszem Iskola, a Duna-parti iskolaépületben.

December 11-én szombaton adventi szeretetvendégséget rendezünk az alsógödi karitász csoporttal, a plébánián, amelyre szeretettel várunk mindenkit!

Tisztelettel kérjük, hogy aki még nem rendezte önkéntes egyházi hozzájárulását 8222egyházi adóját8221, az tegye meg a közeljövőben a plébánián vagy a sekrestyében. Köszönjük!

Egyházmegyei kalendárium 350 Ft, valamint egylapos falinaptárak és karácsonyi képeslapok a sekrestyében kaphatók.

Mai perselyadományunkat a karitász céljaira fordítjuk!

A hét jeles napjai

Hétfő november 22.: Szent Cecília szűz és vértanú, az egyházi zene védőszentjének emléknapja

Szerda november 24.: Dung-Lac Szent András és társai, vietnami vértanúk emléknapja

Csütörtök november 25.: Alexandriai Szent Katalin szűz és vértanú emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések