Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2010. november 7.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2010. november 7 - 14. Évközi 32. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: + Pató nagyszülőkért

KEDD 17. 00: + keresztszülőkért

CSÜTÖRTÖK 18. 00: + Bucsánszki Gábor atyáért, nagybátyjáért, és nagyszüleiért

SZOMBAT 17. 00: + Irén édesanyáért

VASÁRNAP 8. 30: + Gáborért és szüleiért

Ma, 18. 00-kor, Szent Imre ünnepe alkalmából egyházzenei áhítat lesz a felsőgödi katolikus templomban, a Váci Piarista Gimnázium kórusa, valamint a templom Szent Imre Kamara Kórusa közreműködésével. A hangversenyre mindenkit szeretettel várunk!

Szombaton 13-án, 16. 00-kor fatimai imaórát tartunk itt, a templomban.

Jövő vasárnap a 8. 30 órai szentmisét a plébános atya fogja tartani. Jelenits tanár úr ugyanebben az időben Felsőgödön mond szentmisét.

November 19-21 péntek-vasárnap-ig egyházmegyei régiós ifjúsági hétvégi találkozó lesz. Várjuk a közép-, és főiskolás korú fiatalokat.

November 24-én szerdán, 9. 00-tól nyílt napot tart a budapesti Szent Angéla Gimnázium. Részletekről felől a hirdetőtáblán, vagy a sekrestyében lehet érdeklődni.

Templomtakarításra keresünk lelkes önkénteseket! Kérjük a testvéreket, aki megteheti pl.: jó karban lévő nyugdíjas vagy otthon lévő testvérünk, jelentkezzen, mert jelenlegi kedves templomtakarítóink idősödőben vannak, és többen kiestek. A templom mindnyájunké, legyen szívügyünk!

A templomtető felújítására felvett kölcsönt törlesztéséhez kérjük a testvérek további segítségét! Köszönjük az eddigi adományokat! A legkisebb pénzadományt is szeretettel fogadjuk! Az adományozás lehetséges: - tetőjegy vásárlásával, a sekrestyében vagy a plébánián, - készpénzfizetéssel a sekrestyében vagy a plébánián, - egyházközségi sárga csekken való befizetéssel, - átutalással a 11742104-20020385 Szent István Római Katolikus - Plébánia számlaszámon. - Minden hónap első vasárnapi perselyadományát erre a célra szeretnénk fordítani. - Óriási segítséget jelentene nagylelkű adományozók felkutatása is. Bízunk a testvérek, és minden jó szándékú ember segítségében!

Mai persely adományunk 8211 első vasárnap lévén 8211 a templomtető felújítására fordítjuk.

A novemberi hónap Élet Igéje Máté evangéliumából való: 8222Boldogok a tisztaszívűek, mert meglátják az Istent.8221 Mt 5,8

A hét jeles napjai

Kedd november 9.: a lateráni bazilika fölszentelésnek ünnepe

Szerda november 10.: Nagy Szent Leó pápa és egyháztanító emléknapja

Csütörtök november 11.: Tours-i Szent Márton püspök emléknapja

Péntek november 12.: Szent Jozafát püspök és vértanú emléknapja

Szombat november 13.: magyar szentek és boldogok emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések