Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2011. január 28.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2011. január 30 8211 február 6. Évközi 4. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: + édesanyáért

KEDD 17. 00: + Ilona keresztanyáért

CSÜTÖRTÖK 18. 00:

SZOMBAT 17. 00: + Nagy Mihályért

VASÁRNAP 8. 30: + Ülkei nagyszülőkért

Csütörtökön, Szent Balázs püspök és vértanú emléknapján, a szentmise végén Balázs-áldást adunk. Aki nem tud részt venni a szentmisén, az vasárnap részesülhet Balázs-áldásban.

Pénteken első péntek lesz, amikor meglátogatjuk járni nehezen tudó, és ágyban fekvő betegeinket, imádkozzunk értük!

Jövő vasárnap, a szentmisén megszenteljük a testvérek által hozott gyertyákat.

Jövő vasárnapi persely adományunk 8211 első vasárnap lévén 8211 a templomtető felújítására fordítjuk.

A templomtető felújítására felvett kölcsönt törlesztéséhez kérjük a testvérek további segítségét! Köszönjük az eddigi adományokat! A legkisebb pénzadományt is szeretettel fogadjuk! Az adományozás lehetséges: - tetőjegy vásárlásával, a sekrestyében vagy a plébánián, - készpénzfizetéssel a sekrestyében vagy a plébánián, - egyházközségi sárga csekken való befizetéssel, - átutalással a 11742104-20020385 Szent István Római Katolikus - Plébánia számlaszámon. - Minden hónap első vasárnapi perselyadományát erre a célra szeretnénk fordítani. - Óriási segítséget jelentene nagylelkű adományozók felkutatása is. Bízunk a testvérek, és minden jó szándékú ember segítségében!

Február 12-én szombaton, a 17 órai szentmise keretében ünnepélyesen bemutatjuk elsőáldozásra készülő gyermekeinket. Ezzel az egyházközség befogadja őket tagjai sorába.

Szintén február 12-én szombaton közös alsó- és felsőgödi egyházközségi farsangi bált rendezünk az alsógödi plébánián, 20. 00-tól. A farsangi mulatságot az egyházközség tagjai és barátaink számára szóló, zártkörű, családias, batyus bál jellegű rendezvénynek szánjuk. Kérjük a kedves testvéreket, amennyiben anyagi lehetőségeik megengedik, a felnőtt testvérek, személyenként 500 Ft-tal, és a hölgyek egy tál édes vagy sós süteménnyel, a férfiak 1 üveg itallal lehet üdítő is járuljanak hozzá a farsangi mulatsághoz. Azt is szeretettel látjuk, aki nem tud anyagilag hozzájárulni a bálhoz!

A Gödöllői Premontrei Szent Norbert Gimnázium, Egyházzenei Szakközépiskola és Diákotthon felvételt hirdet a következő tanévre. További részletek a sekrestyében tudhatók meg!

A hét jeles napjai

Hétfő január 31: Bosco Szent János áldozópap emléknapja

Szerda február 2.: Urunk bemutatása Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe

Csütörtök február 3:: Szent Balázs püspök és vértanú emléknapja

Szombat február 5.: Szent Ágota szűz és vértanú emléknapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések