Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2011. február 6.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2011. február 6 - 13. Évközi 5. vasárnap

VASÁRNAP 8. 30: + Ülkei nagyszülőkért

KEDD 17. 00: + szülőkért és nagyszülőkért

CSÜTÖRTÖK 18. 00:

SZOMBAT 17. 00: édesanyáért

VASÁRNAP 8. 30: élő és + családtagokért

Ma, a szentmise után Balázs-áldást adunk azoknak, akik Szent Balázs napján nem részesültek ebből.

Mai vasárnapi persely adományunk 8211 első vasárnap lévén 8211 a templomtető felújítására fordítjuk.

A templomtető felújítására felvett kölcsönt törlesztéséhez kérjük a testvérek további segítségét! Köszönjük az eddigi adományokat! A legkisebb pénzadományt is szeretettel fogadjuk! Az adományozás lehetséges: - tetőjegy vásárlásával, a sekrestyében vagy a plébánián, - készpénzfizetéssel a sekrestyében vagy a plébánián, - egyházközségi sárga csekken való befizetéssel, - átutalással a 11742104-20020385 Szent István Római Katolikus - Plébánia számlaszámon. - Minden hónap első vasárnapi perselyadományát erre a célra szeretnénk fordítani. - Óriási segítséget jelentene nagylelkű adományozók felkutatása is. Bízunk a testvérek, és minden jó szándékú ember segítségében!

Szombaton február 12-én, a 17 órai szentmise keretében ünnepélyesen bemutatjuk elsőáldozásra készülő gyermekeinket. Ezzel az egyházközség befogadja őket tagjai sorába.

Szintén szombaton február 12-én közös alsó- és felsőgödi egyházközségi farsangi bált rendezünk az alsógödi plébánián, 20. 00-tól. A farsangi mulatságot az egyházközség tagjai és barátaink számára szóló, zártkörű, családias, batyus bál jellegű rendezvénynek szánjuk. Kérjük a kedves testvéreket, amennyiben anyagi lehetőségeik megengedik, a felnőtt testvérek, személyenként 500 Ft-tal, és a hölgyek egy tál édes vagy sós süteménnyel, a férfiak 1 üveg itallal lehet üdítő is járuljanak hozzá a farsangi mulatsághoz. Azt is szeretettel látjuk, aki nem tud anyagilag hozzájárulni a bálhoz!

Jövő vasárnap a 8. 30 órai szentmisét a plébános atya fogja tartani. Jelenits tanár úr ugyanebben az időben Felsőgödön mond szentmisét.

Szintén jövő vasárnap január 13-án 17. 00-kor fatimai imaórát tartunk a templomban.

Február 19-én szombaton, a szentmise után, 18. 00-kor, az alsógödi plébánia közösségi termében Gyermekeink imádságra nevelése címmel tart előadást Mervay Miklós pedagógus-pszichológus, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanára, és felesége, amelyre szeretettel várjuk a testvéreket.

Felhívjuk a kedves vállalkozó testvérek figyelmét személyi jövedelemadójuk 2x1-ának felajánlási lehetőségére. Kérjük, hogy ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1-át a Magyar Katolikus Egyház javára. Második 1-ukkal támogassák a plébánia Alsógödi Szent István Alapítványát, amely a befolyó összeget a templomtető költségtörlesztésére fordítja! Hátulra kitettük a rendelkező nyilatkozatokat.

A februári hónap Élet Igéje a Római levélből való: 8222Akiket Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai.8221 Róm 8,14

A hét jeles napjai

Csütörtök február 10:: Szent Skolasztika szűz emléknapja

Péntek február 11.: a Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária emléknapja, Betegek Világnapja

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések