Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2012. augusztus 26.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA 8211 ALSÓGÖD HIRDETÉS 2012. augusztus 26 - szeptember 2. Évközi 21. vasárnap

VASÁRNAP augusztus 26. 8. 30: + Lajos és + Margit szülőkért, és + gyermekeikért

Szeretnénk megköszönni mindazok segítségét, akik áldozatos szolgálatukkal széppé tették a templombúcsú ünnepét.

KEDD augusztus 28. - Szent Ágoston püspök és egyháztanító emléknapja 19. 00:

CSÜTÖRTÖK augusztus 30. 19. 00: az egyházközség minden élő és + tagjáért

SZOMBAT szeptember 1. 19. 00: + szülőkért

VASÁRNAP szeptember 2. 8. 30: 10. 30: iskolásaink tanévnyitó szentmiséje 16. 00: a Búzaszem Iskola tanévnyitó szentmiséje

Szeptember 15-én szombaton buszos zarándoklatot szervez az alsógödi karitász csoport Petőfiszállás-Szentkútra, a pálos kegyhelyre. Megtekintjük a híres Mária múzeumot, és a kolostor egy részét is. Jelentkezni Lengyel Erzsébetnél és Jakab Lászlónénál lehet.

A Krisztus Légiója Kongregáció szerzetesei imaszándékokat kér a kedves testvérektől, amelyekért szívesen imádkoznak. Imakérő lapok és tájékoztató hátul található. Éljünk a lehetőséggel!

Jövő hétvégén nemzetközi világifjúsági találkozó lesz GENFEST 8211 a Fokoláre Mozgalom szervezésében - a budapesti Sportarénában. A tizenkét ezer fiatal között, a mi ifjúságunk is jelen lesz. Imádkozzunk a találkozóért!

A vetítő kezelésére keresünk olyan önkéntest/önkénteseket, akikik rendszeresen járnak a szombat esti és/vagy a vasárnapi szentmisére, és rendelkezik minimális számítógépes ismeretekkel, továbbá örömmel vállalná ezt a szolgálatot. A vállalkozók szíveskedjék jelentkezni Schronk László testvérünknél, a sekrestyében.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések