Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2012. november 18.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2012. november 18 - 25. Évközi 33. vasárnap

VASÁRNAP november 18. 8. 30: + Telek szülőkért és + gyermekeikért

10. 30: + György Jánosért és + feleségéért

KEDD november 20. 10. 00 - 12. 00: baba-mama klub 16. 00: ministráns foglakozás a plébánián

17. 00: + Jenőért, + Olivérért, és + Ilonáért

CSÜTÖRTÖK november 22. - Szent Cecília szűz és vértanú emléknapja 7. 25: szentmise a piarista kápolnában /Jávorka Sándor u. vége/ Ott, helyben lehet szentmise szándékot kérni.

SZOMBAT november 24.

9. 00-tól társadalmi munkában szeretnénk folytatni a múlt szombati parkosítást. Nagyon szépen köszönjük mindazok fáradozását, akik részt vettek az eddigi munkában. Külön köszönjük - főként az asszonytestvéreknek -, a finomságokat! Az előző szombaton, a plébánia udvarán kiástuk a gödröket, a fák számára. Egy hét szellőztetés után, ezen a napon szeretnénk beültetni az új fákat 6db un. Szent István hársat - templomunk védőszentjének tiszteletére -, 1 db török mogyorót, és 8 db oszlopos tuját. Szeretettel várjuk -elsősorban a férfi - testvéreket! Kérjük, hozzanak magukkal szerszámot is ásót, kapát, gereblyét! Természetesen az asszonytestvéreket is szertettel várjuk teafőzésre, segédkezésre! Ekkor szeretnénk megkóstolni plébániánk első pálinka termését, amely a plébánia udvarán termett almából való, és amelyet fiataljaink szüreteltek le.

17. 00: + Szőke nagyszülőkért

VASÁRNAP november 25.

8. 30: + Katalin édesanyáért 10. 30:

Mai perselyadományunkat a karitász céljaira fordítjuk!

16. 00-kor, az alsógödi templomban, Mozart: Koronázási miséjét adja elő a Gaude kórus, amelyre mindenkit szeretettel várunk. November 29-30-án és december 1-én csütörtök-péntek-szombat hagyományos adventi lelkigyakorlatot triduumot tartunk a felsőgödi templomban. A lelkigyakorlatot Puskás Antal pálos szerzetes, Petőfiszállás-szentkúti házfőnök atya fogja tartani. csütörtökön, pénteken és szombaton 17. 30-tól gyóntatás - a szentmise alatt is -, 18. 00-kor szentmise lelkigyakorlatos szentbeszéddel. Alsógödön december 8-án szombaton fogunk lelki napot tartani.

December 1-én szombaton, 10. 00-tól adventi koszorú-kötést szervezünk a plébánián, amelyre szeretettel várunk mindenkit! Az alapanyag koszorú, gyertyák 500 Ft-ba kerül. Kérjük mindenki hozzon magával zöldet fenyőgally, boróka vagy más díszítőelemet pl.: kis toboz, csipkebogyó, citrom vagy narancskarika, stb., és szerszámokat drótvágót, kést, ollót, szalagot! Aki semmilyen díszt nem tud hozni, azt is szeretettel várjuk!

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések