Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2013. február 3.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA - ALSÓGÖD HIRDETÉS 2013 február 3 - 10. Évközi 4. vasárnap

VASÁRNAP február 3.

8. 30: + Nagy Erzsébet és nővéreiért

10. 30: + Zakar Ferenc és feleségéért

KEDD február 5. - Szent Ágota szűz és vértanú emléknapja

10. 00 - 12. 00: baba-mama klub 17. 00: + Jenő, + Ilona, + Olivérért

CSÜTÖRTÖK február 7.

7. 25: szentmise a piarista kápolnában /Jávorka Sándor u. vége/ Ott, helyben lehet szentmise szándékot kérni.

SZOMBAT február 9.

17. 00: + Dikány Erzsébet lelki üdvéért

VASÁRNAP február 10.

8. 30: + szülőkért és nagyszülőkért

Ezt a szentmisét a plébános atya mutatja be. Jelenits tanár úr Felsőgödön mond szentmisét.

10. 30: Ország Tibor atyáért

Ebben a szentmisében ünnepélyesen bemutatjuk elsőáldozásra készülő gyermekeinket. Ezzel az egyházközség befogadja őket tagjai soraiba.

Várjuk azokat a gödi jegyespárokat, vagy együtt járó párokat, akik a nyáron, ősszel vagy jövőre szeretnének egyházi házasságot kötni, vagy komolyan foglalkoznak a házasság gondolatával. Kérjük, legkésőbb február 15-ig jelentkezzenek. Számukra egy kis jegyes-iskolát indítunk az egyházközségben elkötelezett alsó- és felsőgödi házaspárokkal közösen.

Három alkalomból álló keresztelési felkészítőre várjuk azokat a szülőket és keresztszülőket, akik csecsemő- vagy óvodáskorú gyermekeiket szeretnék megkereszteltetni.

Felhívjuk a kedves vállalkozó testvérek figyelmét személyi jövedelemadójuk 2x1-ának felajánlási lehetőségére. Kérjük a testvéreket, hogy ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1-át a Magyar Katolikus Egyház javára. A másik 1 felajánlható valamely alapítvány vagy nonprofit szervezet javára. Kérjük a kedves testvéreket, hogy második 1-ukkal támogassák a plébánia Alsógödi Szent István Alapítványát! Hátulra kitettük a rendelkező nyilatkozatokat.

A februári hónap Élet Igéje János evangéliumából való: "Mi tudjuk, hogy a halálból átmentünk az életbe, mert szeretjük testvéreinket." 1Jn 3,14 Hátulról elvehető!

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések